Unitry
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Merhaba. Bir dosya indirmiştim. İçindeki exe uzantılı dosyayı Virüs Totalde taratınca 46 adet zararlı trojan çıktı. Sonra hemen sildim. Trojan bulaşmışmıdır?
Silmene rağmen kaldıysa Malwarebytes taramasıyla bulunur. Malwarebytes ile tarama yapın.
En iyi virüs taraması yapan uygulamalardan biri Malwarebytes. Free sürümü ile de tarama yapabilirsiniz. Avast gibi yazılımlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.Virüs programı kullanmıyorum. Malwarebytesin ücretsiz sürümü bir şeye yaramıyor diyorlar.
Kaspersky ücretli,ücretsiz farketmeksizin tam sürüm kullanıyorVirüs programı kullanmıyorum. Malwarebytesin ücretsiz sürümü bir şeye yaramıyor diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz olan Bitdefender varmış o iyimidir?
Avast asla tavsiye etmem. İnternette görürsünüz büyük şirketler Antivirüsleri test ediyor ve Avast hep sonlarda.Olmadı avast dene. Avast sayesinde bir ara trojandan kurtulmuştum. ?
Şu avasttan memnun kalan tek benmiyim?Avast asla tavsiye etmem. İnternette görürsünüz büyük şirketler Antivirüsleri test ediyor ve Avast hep sonlarda.
Kaspersky kurup tam tarama yapmanızı öneririm.
Ben genel olarak öbür antivirüsleri daha fazla seviyorum. Belki şuan kullansam severim fakat bir ara bir şey yaşadım herhalde Avast'la çünkü Avast'tan zamanında nefret ettiğimi hatırlıyorum. En son kullanalı çok oldu.Şu avasttan memnun kalan tek benmiyim?
Çünkü arayüzü kullanışlı geliyor oradan kullanıcı kazanmaya çalışıyor. Emin olun veritabanı olarak Kaspersky ile yarışmaz.Ben genel olarak öbür antivirüsleri daha fazla seviyorum. Belki şuan kullansam severim fakat bir ara bir şey yaşadım herhalde Avast'la çünkü Avast'tan zamanında nefret ettiğimi hatırlıyorum. En son kullanalı çok oldu.
Hangi şirketler? Avast! gayet başarılı.Avast asla tavsiye etmem. İnternette görürsünüz büyük şirketler Antivirüsleri test ediyor ve Avast hep sonlarda.
Kaspersky kurup tam tarama yapmanızı öneririm.