RellanLoL
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
başlıktaki gibi öneriniz nelerdir?
örn: ram yükseltmesi v.b
örn: ram yükseltmesi v.b
laptop kullanıyorum hdd var ssd yapcam cok gecikmeli maalesef. laptobuma max ne kadar ram takılcanı nerdden görebilirim?Hdd varsa kesinlikle ssd tak sonra sata to usb kablosu kullanarak o hddi veri depolama amaçlı kullan dediğin gibi ram takviyesi ekran kartı işlemci değişimi masaüstü ise monitor değişebilirsin masaüstü ise dediklerimi rahat yaparsın dizüstü ise uğraşırsın ona göre
İşlemciniz nedir? Daha doğrusu laptobunuzun özelliklerini yazar mısınız?laptop kullanıyorum hdd var ssd yapcam cok gecikmeli maalesef. laptobuma max ne kadar ram takılcanı nerdden görebilirim?
İşlemciniz nedir? Daha doğrusu laptobunuzun özelliklerini yazar mısınız?
Vede açılışta yazıyor olabilir4 gb ram
i5-4210u (herhalde dinazorlar tarihinden kalma ama iş yapıyor)
64 bit
onboard intel ekran kartı
ana kartı bilmiyorum.
evet öneriniz nelerdir? galiba baska konulara bakarken unuttunuz ondan yazma gereksinimi duydum.İşlemciniz nedir? Daha doğrusu laptobunuzun özelliklerini yazar mısınız?
16 GB destekliyor en son. Tabii bu laptop için 16 GB RAM gereksiz fazla. Gücü 16 GB RAM gerektiren işlere yetmiyor zaten. Laptobunuzun modeli nedir peki? SATA SSD alabilirsiniz yok ise. Birde RAM'i 8 GB yapın. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği de şart tabii.evet öneriniz nelerdir? galiba baska konulara bakarken unuttunuz ondan yazma gereksinimi duydum.
marka: lenovo g50-7016 GB destekliyor en son. Tabii bu laptop için 16 GB RAM gereksiz fazla. Gücü 16 GB RAM gerektiren işlere yetmiyor zaten. Laptobunuzun modeli nedir peki? SATA SSD alabilirsiniz yok ise. Birde RAM'i 8 GB yapın. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği de şart tabii.
Öncelikle CPU-Z indirip SPD sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz? Birde 8 GB DDR3 SODIMM RAM'ler kazık diye biliyorum.marka: lenovo g50-70
8 gb*a yükseltmeyi düsündüm. önerdiğiniz bir 4 gb ram varmı? (zaten pcde 4 gb ram var)
bide 8 gb ram alsam pcnin kendi 4 gb ramiyle birlesse 12 gb ram yapsak cokmu fark olur 8 gb ram ile arasında?
marka: lenovo g50-70
8 gb*a yükseltmeyi düsündüm. önerdiğiniz bir 4 gb ram varmı? (zaten pcde 4 gb ram var)
bide 8 gb ram alsam pcnin kendi 4 gb ramiyle birlesse 12 gb ram yapsak cokmu fark olur 8 gb ram ile arasında?
Öncelikle CPU-Z indirip SPD sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz? Birde 8 GB DDR3 SODIMM RAM'ler kazık diye biliyorum.
ssd ve ram önerisi atabilirmisiniz?O laptopa en fazla 4GB Ram takviyesi ve SSD takviyesi yapılır. Ek olarak içini açıp termal macun ve güzel bir temizlik yapılıp kullanıma devam edilir. Zaten üstte EFI Shell'de söylemiş hiç boşuna 16GB yapmaya para harcamayın. Başta işlemciniz o tarz yüksek gereksinimlere sahip programları kaldırmayacaktır.
Samsung M471B5273DH0-YK0 4 GB DDR3L 1600 MHz CL11 Notebook Ram 319,00 TL yerine 259,00 TLram olarak al dediklerinden hicbirini anlayamadımo kadar bilgim maalesef yok ondan link atarmısın harddisklere işe ben bakarım. yardım icin sağol.
ram olarak al dediklerinden hicbirini anlayamadımo kadar bilgim maalesef yok ondan link atarmısın harddisklere işe ben bakarım. yardım icin sağol.