Arkadaşlar; modem şifremi verdiğim kişi tarafından bilgisayarıma giriliyor. Bazan pc komple pasif kalıyor masaüstü soluklaşıyor , bazan hiç bir program çalışmıyor veya bu pc artık kullanılamaz gibi resimli ve yazılı mesajlar geliyor......
Çözüm olarak yaptıklarım : Keyscrambler yükledim ve Kasper sky int.sek. orjinal mağazadan satın aldım kurdum Keylogger alarmı verdi ama bir şey yapamadı üstüne üstlük şifrem çalındı kasper i kullanamadım,,
Zemane anti logger yükledim key logger ı yakaladı ama birşey yapamadı,, modemin şifresini değiştirdim kablosuz erişimi iptal ettim hiçbir şey değişmedi
Bütün antivirüs programlarını denedim ( Kasper,Avira Bitdefender,trend Micro, Nod32,.......) ve bu programların Rescue cd lerini...
pc format manyağı oldu hala çözüm bulamadım.
Sistemim : Windows 7 ultimate
Pc :hp desktop pavilion p6 2202et desktop pc
Anakart : Foxconn H-Joshua-H61-uATX
Ram : 8 Gb.
İşlemci : İntell 2202
modem : Net Master CBW 383Z4 Kablo Modem
İnternet : Uydunet
Çözüm olarak yaptıklarım : Keyscrambler yükledim ve Kasper sky int.sek. orjinal mağazadan satın aldım kurdum Keylogger alarmı verdi ama bir şey yapamadı üstüne üstlük şifrem çalındı kasper i kullanamadım,,
Zemane anti logger yükledim key logger ı yakaladı ama birşey yapamadı,, modemin şifresini değiştirdim kablosuz erişimi iptal ettim hiçbir şey değişmedi
Bütün antivirüs programlarını denedim ( Kasper,Avira Bitdefender,trend Micro, Nod32,.......) ve bu programların Rescue cd lerini...
pc format manyağı oldu hala çözüm bulamadım.
Sistemim : Windows 7 ultimate
Pc :hp desktop pavilion p6 2202et desktop pc
Anakart : Foxconn H-Joshua-H61-uATX
Ram : 8 Gb.
İşlemci : İntell 2202
modem : Net Master CBW 383Z4 Kablo Modem
İnternet : Uydunet