Bilgisayarıma giriliyor

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar; modem şifremi verdiğim kişi tarafından bilgisayarıma giriliyor. Bazan pc komple pasif kalıyor masaüstü soluklaşıyor , bazan hiç bir program çalışmıyor veya bu pc artık kullanılamaz gibi resimli ve yazılı mesajlar geliyor......

Çözüm olarak yaptıklarım : Keyscrambler yükledim ve Kasper sky int.sek. orjinal mağazadan satın aldım kurdum Keylogger alarmı verdi ama bir şey yapamadı üstüne üstlük şifrem çalındı kasper i kullanamadım,,
Zemane anti logger yükledim key logger ı yakaladı ama birşey yapamadı,, modemin şifresini değiştirdim kablosuz erişimi iptal ettim hiçbir şey değişmedi

Bütün antivirüs programlarını denedim ( Kasper,Avira Bitdefender,trend Micro, Nod32,.......) ve bu programların Rescue cd lerini...

pc format manyağı oldu hala çözüm bulamadım.

Sistemim : Windows 7 ultimate
Pc :hp desktop pavilion p6 2202et desktop pc
Anakart : Foxconn H-Joshua-H61-uATX
Ram : 8 Gb.
İşlemci : İntell 2202
modem : Net Master CBW 383Z4 Kablo Modem
İnternet : Uydunet

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doçent ,profesör ,dekan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hangi amerikan filmini izledin yada ne içtiysen söyle bende içeyim kafam dağılsın :D :D tam komedi yahu :D

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Shiftdelete Ailesi yokmu bir bilgisi olan, Lütfen konuya eğilin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir kere internetsiz bir bilgisayara uazatan girilmez. Makinanı sanırım defalarda format atmışsın. Bence imaj dosyanda bir bozukluk olabilir. yada donanımsal bi arıza olabilir. Donanımsal uzaktan erişime izin veren sistemler var ama bunlar daha ziyade firmalar özel olanlar. sorunun başa bir imaj(windows cd si) ile denenmeli ve ağ bağlantısı yokken kurulmalı, sorunların devam ederse anla ki donanımsal sisteminde sorun var. Anakartında ısınma mesela...

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Virüs yada driver sorunu olabilir güncel ekran kart driver ını kur yada şöyle böyle yap derim ama pc yeniden kurman daha iyi olur. Fazla zaman almaz kurulum bitince lu Program ile driver taraması yap. Güncel driverleri indirip kursun. http://download.drp.su/online/DriverPack-Online_274512598.1424587846.exe

Sonrasında şu antivirüs kur ve yoluna devam ama Full tarama yaptır https://cloud.mail.ru/public/9288836130db/Symantec Endpoint Protection v12..rar

Ve Son olarak malwarebytes.org adresinden free versiyon malwarebytes indirip onuda kullanMan Full tarama yaptır mutlaka

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tavsiyelerini bütünüyle uygulayacağım ama ; driverleri zaten driver pack ile yüklüyorum hep elimde 7 gb.lık 2015 sürümü var,, Ayrıca malwarebytes ve onun gibi bir çok casus yazılım programlarını kullandım canının istediği zaman giriyor adam

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyelerini tamamen uygulayacağım ama ; sürücüleri zaten driver pack ile yüklüyorum elimde 7Gb.lık 2015 versiyonu var ,, malwarebytes ve onun kategorisindeki bilinen programları denedim sonuç alamadım ,, Adam istediği zaman elini kolunu sallaya sallaya giriyor pc ye
https://cloud.mail.ru/public/9288836...ion%20v12..rar linkindeki virüs programını hemen indirip kuruyorum

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gidip adamla konussana. En son carede modemi degis dicem ama bilmem ise yararmi. Olmadi polise basvur. İlla cozulur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
formatladığında nasıl silinmiyor ki. C sürücüsünden başka sürücün var mı onun üzerinde de olabilir keylogger. hepsini güzelce formatla. Bi de modemin firmware sini güncelle yada tekrardan yükle (marka modeline göre arayabilirsin)

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamla problem yaşadığım için bunlar geldi başıma :( ama heralde önce internet sağlayıcıma sonrada savcılığa baş vurmam gerekecek

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Büyük gecmis olsun oncelikle. Hocam modem sifresi degistirme olanagi yok mu ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Birde bunun hukiki cezasi buyuk diye biliyorum bi yerde 7-8 yila varan hapis cezalarinin oldugunu okumustum

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum pc yi guvenli modda baslat combofix programini indirip guvenli modda calistir o pc de trojan keylogger vb virus varsa yokedecektir

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu cozum olmasaa bilgilerini yedekleyip format at ve pc ne sifre koy yani. administrator kullanicisi var diyelim onu sifreyle kullan uzak masaustu olayiyla pcne siziyo olabilir