Bilgisayarıma birşey oldu

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayarım bu gün öğlenden beri kendi kendini durduk yere elektrik kesintisi olmuş gibi kapatıyor.Elektriklerin kesilmediğinden eminim.acaba ne olmuş olabilir?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bios dan işlemci sıcaklığına bak aşırı ısınıyo olabilir. Yada power supply ile ilgili bi problem olabilir. Deneme şansın varsa power supply dene bi tane

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
biostan nasıl bakacam sıcaklığa

laax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
%90 power supply sana max 30-40 tl ye patlar gittigidiyordan bakabilirsin ucuza var orada veya bir bilgisayarcıdan sıcaklık olsa restart atar kapanmaz kapanması power dandır veya anakart

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Senin Sorunun Prizde Olsa Gerek... Arzalı Olabilir. Şu An Benim PC'nin Takılı Olduğu Priz Arzalı Ara Sıra Geliyor Yani Tespit Doğru...

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cpu sıcaklığı normal geriye iki seçenek kalıyor power yada priz

zigor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok büyük bir ihtimalle power supply den kaynaklanıyor.Benim başımada geldi 3 kere servise gitti power supply yi değiştirmediler 4.gidişinde abi dedim şunun power supply ye bi bakın ondan olabilir, sonunda değiştirdiler sorun halledildi.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
herhangi bi program yükleme, i,nme v.b işlevlerinden dolayı kapanmış olabilir
ilk düşünce PSU olmamalı

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sorunun %90 anakartında.
Anakartı farklı bir sistemle deneyerek gözlemler yaparsan anlarsın ki sorunun anakartında.
Sorunun anakart da olduğunu sanıyorum ama ufak bi ihtimal de olsa Psu'dan kaynaklanıyor olabilir.
Priz'den olacağını sanmıyorum.
Herhangi bir kablo ucu yanma veya kısa devre gibi bir sorun yoksa sorun prizden değildir.
Ama kablo ucu yanma veya kısa devre olşturacak bir sebepden dolayı sorun prizde olabilir.