Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayarım bu gün öğlenden beri kendi kendini durduk yere elektrik kesintisi olmuş gibi kapatıyor.Elektriklerin kesilmediğinden eminim.acaba ne olmuş olabilir?
Bios dan işlemci sıcaklığına bak aşırı ısınıyo olabilir. Yada power supply ile ilgili bi problem olabilir. Deneme şansın varsa power supply dene bi tane
%90 power supply sana max 30-40 tl ye patlar gittigidiyordan bakabilirsin ucuza var orada veya bir bilgisayarcıdan sıcaklık olsa restart atar kapanmaz kapanması power dandır veya anakart
Çok büyük bir ihtimalle power supply den kaynaklanıyor.Benim başımada geldi 3 kere servise gitti power supply yi değiştirmediler 4.gidişinde abi dedim şunun power supply ye bi bakın ondan olabilir, sonunda değiştirdiler sorun halledildi.
Sorunun %90 anakartında.
Anakartı farklı bir sistemle deneyerek gözlemler yaparsan anlarsın ki sorunun anakartında.
Sorunun anakart da olduğunu sanıyorum ama ufak bi ihtimal de olsa Psu'dan kaynaklanıyor olabilir.
Priz'den olacağını sanmıyorum.
Herhangi bir kablo ucu yanma veya kısa devre gibi bir sorun yoksa sorun prizden değildir.
Ama kablo ucu yanma veya kısa devre olşturacak bir sebepden dolayı sorun prizde olabilir.