eyup_042
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba;
windows 7 elektrik gidip geldi sonra bölyle oldu başka power denedim yine aynı..İşletim sisteminiz nedir?
Yukarıda söylediğim adımları uygula olmazsa bilgisayarı güvenli modda açmayı dene.windows 7 elektrik gidip geldi sonra bölyle oldu başka power denedim yine aynı..
Onarım yaptım ama yine aynı değişen birşey yok.Yukarıda söylediğim adımları uygula olmazsa bilgisayarı güvenli modda açmayı dene.
Peki bu sorun ilk nasıl başladı?Onarım yaptım ama yine aynı değişen birşey yok.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Elektirik gidip geldi anlık sadece bilgisayar kapanıp açıldı power supply den dolayı kapandı diye hata verdi sonra açılmadı bilgisayar. Format atmak istemiyorum çünkü sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum ama en son ihtimal olarak formatıda deneyeceğim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..Peki bu sorun ilk nasıl başladı?
Elektrik kesintisinde Windows hasar görebiliyor. Sistemi kesintiden önceki bir zamana geri yüklemeyi deneyin.Elektirik gidip geldi anlık sadece bilgisayar kapanıp açıldı power supply den dolayı kapandı diye hata verdi sonra açılmadı bilgisayar. Format atmak istemiyorum çünkü sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum ama en son ihtimal olarak formatıda deneyeceğim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..
Denedim ama bi yükleme noktası olmadığı için başarısız oldum.Elektrik kesintisinde Windows hasar görebiliyor. Sistemi kesintiden önceki bir zamana geri yüklemeyi deneyin.
Peki bilgisayara güvenli modda girebiliyor musun?Denedim ama bi yükleme noktası olmadığı için başarısız oldum.
hayır hiç bir şekilde giremiyorum.Peki bilgisayara güvenli modda girebiliyor musun?
şu anda kullandığım pc nin powerini söküp ona taktım değişen birşey olmadı.Power supply zarar görmüş olabilir yada işlemcinin termal macunu bitmiştir çünkü işlemci çok ısınırsa kendi kendine kapatıyor ya da power supply bozulmuştur.