o zaman öyle yapın.Çok Teşekkür Ederim Satın Alma Konusunu Düşüneceğim
Ya Aslında Almamam Gerekiyor Çünkü 11. Sınıfa Geçtim Aşırı Ders Çalışmam Gerekiyor
Aslında Şuan ki Bilgisayarımla da İdare Edebilirim
o zaman öyle yapın.Çok Teşekkür Ederim Satın Alma Konusunu Düşüneceğim
Ya Aslında Almamam Gerekiyor Çünkü 11. Sınıfa Geçtim Aşırı Ders Çalışmam Gerekiyor
Aslında Şuan ki Bilgisayarımla da İdare Edebilirim
kusursuz alın bence fakat 70 tl filan düşürmek istiyorsanız 750 ti yerine sade 750 almanız gerekecek ama böyle daha iyi zaten.Son Olarak Sormak İstedim
.US $22.78 49% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Anakartlar'de Yeni Profesyonel Gigabyte Anakart G41 Masaüstü bilgisayar anakartı DDR3 Bellek LGA 775 Desteği Çift Çekirdekli Dört Çekirdekli IŞLEMCI Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
.
.ZIFEI RAM DDR3 8GB 4GB 1866 1600 1333 1066 MHz 2Rx8 çift modül 240pin ECC dışı DIMM UDIMM masaüstü bellek Intel & AMD ile çalışmak - AliExpress 7
Nasıl Sizce59.0US $ |Orijinal ZOTAC Ekran Kartı GeForce GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5 Grafik Kartları nVIDIA GTX750Ti GTX 750Ti 2GD5 hdmi Dvi VGA|Grafik Kartları| - AliExpress
yaptım ama gene donuyor hatta oyuna bile giremiyorumDostum oyun açıldıysa oyun içi ayarlara gel en üstte grafikler yazar onu akıcı seç kare hızı yazanıda aşırı seç tamam de oyundaki kasmalar büyük oranda azalır oyun zaten sorunlu bende R7 370 vardı onunla oynarkende sürekli kasıyordu sistemlerle alakası yok oyunun optimizasyonu çöp şuan bende gtx 275 var arada sırada kasıyor ama oyun kaynaklı bu hep senin sistemle oynarsın merak etme pubg lite bile en düşük ayar için on board intel hd4000 istiyor gerisini sen düşün her türlü oynarsın sende.
yaptım ama gene donuyor hatta oyuna bile giremiyorum
Biraz geç cevap verdim kusura bakmaEmülatör ve oyun içi ayarlarını SS atarmısın ?
vay canına vektör doğru tavsiye verdikusursuz alın bence fakat 70 tl filan düşürmek istiyorsanız 750 ti yerine sade 750 almanız gerekecek ama böyle daha iyi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xeon e5450 de alabilirsiniz.
İslemcin sanallastirma desteği var mi ve tencent gamıng emulator Windows 10 ile pek sağlıklı çalışmıyorAMD A4 3400 APU 2.7 GHZ İŞLEMCİ
KİNGSTON DDR3 1333 MHZ 4 GB RAM
GEFORCE 9600 GT 1 GB 256 BİT EKRAN KARTI
WİNDOWS 10 HOME İŞLETİM SİSTEMİ
AMD işlemcilerde sanallaştırma sadece threadripper işlemcilerin bazılarında var diye biliyorum onun haricinde intele özgü bir şey bu.İslemcin sanallastirma desteği var mi ve tencent gamıng emulator Windows 10 ile pek sağlıklı çalışmıyor
Bu sistemi aldın mı? opengl yerine directx seç...Ekli dosyayı görüntüle 77368Ekli dosyayı görüntüle 77369Ekli dosyayı görüntüle 77370
Biraz geç cevap verdim kusura bakma
Oyun bozulmuştu sildim yeniden yükledim hiç oynamadım ayarlar bu şekilde
Ayarlarla biraz oynadım
8 GB Maximumvay canına vektör doğru tavsiye verdi
tek bir soru var anakart kaç gb ram destekliyor
Seçtim bu şekilde oluyor ve oyundan atıyorAMD işlemcilerde sanallaştırma sadece threadripper işlemcilerin bazılarında var diye biliyorum onun haricinde intele özgü bir şey bu.
Bu sistemi aldın mı? opengl yerine directx seç...
ve vektörden yine golAMD işlemcilerde sanallaştırma sadece threadripper işlemcilerin bazılarında var diye biliyorum onun haricinde intele özgü bir şey bu.
Bu sistemi aldın mı? opengl yerine directx seç...
Özelliklere bakınca yazmıyor.ve vektörden yine gol
vektör modern işlemcilerin hepsinde sanallaştırma var
8 GB Maximum
Seçtim bu şekilde oluyor ve oyundan atıyorEkli dosyayı görüntüle 77375
abi versus sitesinden karşılaştırma yapanda ne bileyimÖzelliklere bakınca yazmıyor.
son bölümlerde resmen büyü yapmış ama versus sitesinde hiçbir amd işlemci donanım destekli sanallaştırma desteklemiyor A serisi zaten TDP değeriyle meşurdur nasıl soğutuyor ben anlamadım xdÜrün Teknik Özellikleri
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.ark.intel.com
zaten en çok o siteyi kullanıyorum ama gelişmiş teknolojik özellikleri yazmıyor sadece o özelliklere bakmak için epey ya da oradan filan bakıyorum cpuboss da var ama eskide kaldı xdabi versus sitesinden karşılaştırma yapanda ne bileyim
bunu kullan
cpu.userbenchmark.com
sbi sanallaştırma nasıl olmasın ya imkansız bir şey bu şuna bakzaten en çok o siteyi kullanıyorum ama gelişmiş teknolojik özellikleri yazmıyor sadece o özelliklere bakmak için epey ya da oradan filan bakıyorum cpuboss da var ama eskide kaldı xd
threadripperde bile sanallaştırma yoksa a sericikinde nasıl olsun xeon işlemcilerden daha fazla ısınıyorlar.
Hiçbir sitede sanallaştırma yok sanırım intel core serisine özgü bir şey ama core2 quad da da vardır sanırım.
donanım destekli sanallaştırma özelliği yok sanırım onda epeyden bak yok.sbi sanallaştırma nasıl olmasın ya imkansız bir şey bu şuna bak
adam canlı canlı sanal makinede windows kullanıyor
sanallaştırma direk sanal makineyi çalıştırmak için gereken şey yani var adam o videoda sanal makinede win 7 açıyordonanım destekli sanallaştırma özelliği yok sanırım onda epeyden bak yok.
bu arada internet ağır diye videoya bakamadım ama sanallaştırma dediğim şey emulator perfomansı için olan bir şey.
sanallaştırma direk sanal makineyi çalıştırmak için gereken şey yani var adam o videoda sanal makinede win 7 açıyor
peki neden ryzenlerde sence o özellik yok? acaba r7 1700'de tek var mıdır sence? ya da uydurma bir video da olabilir sanallaştırma özelliği desteklediği görünmüyor.sanallaştırma direk sanal makineyi çalıştırmak için gereken şey yani var adam o videoda sanal makinede win 7 açıyor
Hayır almadımyeni sistemi aldın mı?
Kardeşim mobile oynanmıyor sen lite diyorsunelindeki sistemle pubg lite oynanmıyor mu mobile de ısrarcı mısın bu kadar?
Bu sanallaştırma ne anlama geliyor anlamadım benve vektörden yine gol
vektör modern işlemcilerin hepsinde sanallaştırma var
Oyundayken max 7-8 fpsOpenGL+ modunda aç oyunu
Pubg Lite'da ekran kartı güncellemesi istiyor ama benimki uyumlu değilİşlemcinin donanım destekli sanallaştırması yok sanırım smartcache filan mı gerekiyor anlamadım ama sadece intel işlemcilerde gözüküyor epey ve versus sitesinde yani emulator kullanamazsın sen lite yükle ama ekran kartı dx 11 desteklemiyordur bence...
En düşük ayarlarda 7-8 fps bu kadar yorulma olmaz yaOynarsın, ama yorarsın, yorulursun.
hocam farkındayım 4 aydır maruz kalıyorum sonuçları iyi değilCevap veren Vectorrr sanırım değil mi bende engelli çünkü. O şahısın dediklerine kulak asma saçma sapan şeyler yazıyor gerek yok hiç.
vektörü takma normalde donanım bölümünde yasaklıPubg Lite'da ekran kartı güncellemesi istiyor ama benimki uyumlu değil
Burada sanallaştırma etkin diyor ????????
Ekli dosyayı görüntüle 77550