Bilgisayarım oyunda kasıyor

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abiler ve ablalar bilgisayarıma gt san andreas yükledim grafik ayarlarını normal veya daha düşük yapmama rağmen kasıyor acaba bilgisayarda mı sorun var yoksa oyunda mı bi de bilgisayarın özelliklerini yazıyım
intel pentium 3.00 GHz
ram 2gb
32 bit işletim sistemi
NVIDIA GeForce 7100 gs
bide esed nod 32 antvirüs kullanıyorum sürümü 3.0.657.0
eksik bir şey varsa söyleyin

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
işletim sistemini tam yazmadın xpmi? 7mi ?
2.sıcaklıkları kontrol et hw monitör ile
3. işletim sistemini bi söyle driver güncelli varmı bakalım
4.eset çok kastırır sistemi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xp ise şunu indir http://www.geforce.com/drivers/results/57493

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işletim sistemim win7 hw monitörü yükledim nereyi söyleyim işletim sistemi derken eneyi kastettiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.A. Bence bunları yaparak çözüm bulabilirsin;

A:
Format at temiz orjinal altını çiziyorum orjinal cd ile [yoksa en temiz cd ile at eklenti eklenmemiş. Nette çok var.]

B:
Nod 32 kaldır [Bence gereksiz şu ana kadar 4 pc kullandım film oyun müzik vs indirdim hiç virüs korumaya yazılımına ihtiyacım olmadı. Virüs koruma yazılımı kasar zaten bilgisayarı.]

C:
Over Clock yap

D:
yada üşeniyorum diyosan gamebooster programı var indir kullan.

E:
O sisteme bence windows 7 yakışır :D

F:
Görev yöneticisinden oyuna Gerçek Zamanda önceliğini ata.

G:
Sistemde virüs olabilir :D Nod 32 ile derin bi tarama yapabilirsin akşam ayarla derin taramayı yat sabaha bitmiş olur :D

H:
Yanlış driver yüklemiş olabilirsin önce format at sonra driver scanner v.b. programlarla orjinal driverlerini indir.

I:
Eğer notebook ise f9 filan onların kısayolu var sen basınca o forma-t çekebiliyor uğraşmıyorsun araştır biraz :D

İnşallah işine yarar.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
başka birşey yokmu ?

sen yinede aç kasayı fanları temizle

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet biraz ısınma mevcut hele bide sistem eski olduğu için kasayı temizlemen şart.

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki teşekkürler verdiğiniz linkteki sürücüyü yükledim ne işe yarar

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
eğer sürücü kaynaklı ise sorun çözülür.
bende ati x1050 var son sürücü gta san . medde oynuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim pc ile ilgili skıntım var..Bütün oyunlarda kasıyor crysis 2-3 pes 13-gta 4 vs ...işlemci i5 2400,ekran kartı nvıdia quadro 600(1gb ddr3 128bit),8gb ram
Anakart-AsusTEK- P8H61-M LX R2.0.. pc den pek anlamam ama oyunlar kasıyor ne yapmam lazım skıntı ekran kartındamı bi ilgilenirmisiniz

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar benim pc ile ilgili skıntım var..Bütün oyunlarda kasıyor crysis 2-3 pes 13-gta 4 vs ...işlemci i5 2400,ekran kartı nvıdia quadro 600(1gb ddr3 128bit),8gb ram
Anakart-AsusTEK- P8H61-M LX R2.0.. pc den pek anlamam ama oyunlar kasıyor ne yapmam lazım skıntı ekran kartındamı bi ilgilenirmisiniz

İşlemciniz yada ramlerde sorun yok fakat ekran kartınız oyun için değil. Workstation ve 3boyutlu çizimler için profesyonel ekran kartı.

Kısacası o ekran kartı ile verim alamazsınız yeni nesil oyunlarda.

7770/90 - 7850 gibi kartlar orta sınıf kartların en çok tercih edilenlerinden. Bu kartlardan takviye yapabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim pc assains creed brotherhood da cok kasıyor napıcam bılmıyorum lutfen yardım edın oyunun grafik ayarlarınıda ayarladım bıraz duzeldı ama genede kasıyo bıraz o nu nasıl duzelte bilirim ?

Ram:4 gb
ekran kartı:1 gb
işletim:wnds7 / intel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Game booster indir ve kullan ekrann kartını güncelle masaustundeki gereksiz simgeleri dosya içine at temanı en iyi performans için ayarla combofix indir ve çalıştır pc ni askıya alacaktır 10 dakkalıgına ama viruslerini falan herşeyini atar ccleaner ve bilgisayarını temizle disk temizleyicisini kullan disk birleştiricisini kullan burda yaptıklarımı yapmayı bilmiyorsan teker teker yazıp araştırabilirsin örnegin : DİSK BİRLEŞTİRME NASIL YAPILIR yaz google ya bende bu sorunu çok yaşadım illet birşeydir

İNŞALLAH sorunun çözülür kardeşim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sistem gereksinimleri benimkinden daha düşük olmasına ragmen kasan dolu oyun var nvidia falan yok bilgisayarımda ne yapmalıyım ? lütfen yardım :( (DİSK BİRLEŞTİRME - DİSK TEMİZLEMME- COMBOFİX - CCLEANER - GAMEBOOSTER -) haricinde bunların hepsini denedim

Filter4D(Sezer)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende LoL de sıkıntı yasıyorum ikona tıklıyorum ,[Başlatıcı yükleme hatası , direct3d yüklenemedi.] hatası cıkıyor . Bi el atın gözünüzü seveyim. :helpsmilie::helpsmilie::blushing:

Gerekli gereksiz tüm özellikleri yazdım :

işletim sistemi : Windows 7 Ultimate 32bit (6.1, Yapı 7600)
sistem modeli : AWEDACPI
BIOS : Phoenix - Award BIOS v6.00PG
işlemci : İntel Pentium (R) 4 CPU 2.66 2.67:yes:
Ram : 512 mb (kullanılabilir190mb) :mad::blushing:
DirectX sürümü : DirectX 11
Ekran : Standard VGA Graphics Adapter
DAC türü : 8bit

Lütfen yardım edin Sadece lol oynayabılıyım yeter diğer oyunları kaldırmıyo kı saten pc olu.. :D:blush:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1gb ekran kartı 6gb ram var ekran kartı nvıdıa geforce gt 520m cuda 1gb i3 intel yardım oyunlar çok kasıyor

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
S.A. Bence bunları yaparak çözüm bulabilirsin;

A:
Format at temiz orjinal altını çiziyorum orjinal cd ile [yoksa en temiz cd ile at eklenti eklenmemiş. Nette çok var.]

B:
Nod 32 kaldır [Bence gereksiz şu ana kadar 4 pc kullandım film oyun müzik vs indirdim hiç virüs korumaya yazılımına ihtiyacım olmadı. Virüs koruma yazılımı kasar zaten bilgisayarı.]

C:
Over Clock yap

D:
yada üşeniyorum diyosan gamebooster programı var indir kullan.

E:
O sisteme bence windows 7 yakışır :D

F:
Görev yöneticisinden oyuna Gerçek Zamanda önceliğini ata.

G:
Sistemde virüs olabilir :D Nod 32 ile derin bi tarama yapabilirsin akşam ayarla derin taramayı yat sabaha bitmiş olur :D

H:
Yanlış driver yüklemiş olabilirsin önce format at sonra driver scanner v.b. programlarla orjinal driverlerini indir.

I:
Eğer notebook ise f9 filan onların kısayolu var sen basınca o forma-t çekebiliyor uğraşmıyorsun araştır biraz :D

İnşallah işine yarar.

bu bilgsayara overclock yaparsan mahalleyi patlatirsin

anakart yanar , yanls ynlendrme olmasn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En İyisi Game Booster Ben Kullanıyom çok iyi .... bende pes 6 7 8 9 10 11 12 13 14 fifa 8 9 12 14 counter strike 1.5 1.6 global offensive ve source var hiçbiri kasmıyor :) :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisyarının özellikleri ne oğrenebilir miyim ben de benimkisini değerlendiricem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:Arkadaşlar Benim pc transformice oynarken çok kasıyor . 2gb ram 512mb ekran kartı var ne yapmalıym? :(:scared:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kareslerim benim bilgisayar islemcisi amd a4 43000 cpu ekran kartı amd redoan 2 gb ram 4 marka hp eğer gta ya bile kasıyorsa o bilgisayarı cöpe attın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamun aleyküm arkadaşlar ben hiç bişi yapamıyorum özellikleri yazıyım pc nin
wındows 8 32bit-intel core 2duo işlemci-1gb ram-4gb hardisk alanı-2gb ekran kartı anlicanız bilgisayar bazı oyunları mesela gta 4 ü nası yapıyosa kaldırıyo ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler pc em 2.9 ghz işlemci 2 gb ram 1 gb ekran kartı 128mb video kart işlemcim intel deil pc gta sa da son çözünürlükte çok kasıyor 800.600 çözünürlükte bile çok az kasıyor yeni format atırdım içini tertemiz yaptım ekran kartı driveri yüklü değil LÜTFEN ACİL CEVAP

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam ArkadaşLar bnmde Sorunum Var PC ile İlgili Özellikleri şu Ram 4 GB EKRAN KARTI 2 GB EKRAN KARTININ MODELİ AMD RADEON 6500 İŞLEMCİ İNTEL CORE DUA 2 HIZ 2.20 PES 13 DONUYOR NE YAPMAM GEREK SİZCE YARDIMCI OLURSANIZ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence bi bilgisayarcıya götür yada senin ekran kartı bitik