Bilgisayarım Nedense Yavaşladı

PenguenGunter

Öğrenci
Katılım
10 Eylül 2015
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba SDN ekibi, topluluğu, cemiyeti.Bilgisayarım daha 4-5 gün önce turp gibiydi lol sabit 60 fps, başlangıç pat diye açılmalar, chromede kasma yoktu, ama 2 gün önce nolduysa oldu, bilgisayar hayvan gibi yavaşladı. C ve D ye 360 total security ile tarama yaptım 5-6 tane virüs çıktı onları temizledim tamam sorun yok.Ama gene aynı şey gene aynı şey.İnternetten legend online oyniyim diyorum mavi ekran veriyor.Bunun tek çözümü format mıdır? Cevap verirseniz sevinirim.Şuan şey korkusundan sadece twitchten yayın izliyorum ve youtubeden video izliyorum.Cevap verirseniz sevinirim. (Birde soru içinde soru olacak ama işlemlerde şunun gibi absürt bir işlem var o yapıyor olabilir mi? unsecapp.exe resimi eklentiler kısmına koydum.) İyi günler.
 

mvs3475

Öğrenci
Katılım
10 Eylül 2015
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
merhaba oncelıkle pc dizustuyse mavi ekranın sorunu fanların tozlanmıs olabılır banda oluyodu masaustuyse bı format çek derım kasayı temizle bide
 

PenguenGunter

Öğrenci
Katılım
10 Eylül 2015
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Dizüstü bilgisayarım fanları daha yeni temizledim başka bi çaresi yokmu ya
 

enesyuksel

Profesör
Katılım
8 Temmuz 2015
Mesajlar
1,159
Reaksiyon puanı
31
Puanları
228
360'ı kaldır bende Avast öneririm kendim kullanıyorum. Chrome yerine başka bir tarayıcı kullanabilirsin. Combo Fix ile sistemi tara. Ccleanerlede tara kasanı temizle.
 
Üst