Bilgisayarım mikrofonu görmüyor

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Samsung rv511 model laptop'ım var bende mikrofon olayını çözemiyorum destek olurmusun

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
@mic check Samsung rv511 model laptop'ım var bende mikrofon olayını çözemiyorum destek olurmusun

http://www.businessdirect.bt.com/learnmore/computers/samsung-rv511-do-more-for-less/

bu sitede girişleri göstermiş. mikrofonu mic yazan yere takın. teamspeak türü bir programla çalışıp çalışmadığını kontrol edin. tabi çalıştırdan ses aygıtlarını yönet kısmından da bakabilirsiniz. kayıt kısmından. orada mikrofonu deneyin. olmazsa diğerini varsayılan yapın. birde ss atarsanız daha sağlıklı bi açıklama yapabilirim

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
http://www.businessdirect.bt.com/learnmore/computers/samsung-rv511-do-more-for-less/

bu sitede girişleri göstermiş. mikrofonu mic yazan yere takın. teamspeak türü bir programla çalışıp çalışmadığını kontrol edin. tabi çalıştırdan ses aygıtlarını yönet kısmından da bakabilirsiniz. kayıt kısmından. orada mikrofonu deneyin. olmazsa diğerini varsayılan yapın. birde ss atarsanız daha sağlıklı bi açıklama yapabilirim
[MENTION=385184]mic check[/MENTION]

sorunu çözdüm adımları uygulayarak laptop un kendi microfonu bozulmuştu . ancak ses aygıtlarında entegre olan mic varsayılan gözüküyordu . taktığım mikrofonu varsayılan yaptım şuan çalışıyor

destek için teşekkürler
iyi forumlar

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
cızırtıyı mikrofon boost yazan yeri 0.0 db yaparak en aza indirgeyebilrisiniz fakat aletini çinde olduğu için gene bir miktar cızırtı olacaktır...
1aaY5nv.jpg

onun dışında yeni miktofon taktığınızda genel bölümünde bu aygıtı etkinleştir dediğiniz zaman çalışması lazım

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cızırtıyı mikrofon boost yazan yeri 0.0 db yaparak en aza indirgeyebilrisiniz fakat aletini çinde olduğu için gene bir miktar cızırtı olacaktır...
1aaY5nv.jpg

onun dışında yeni miktofon taktığınızda genel bölümünde bu aygıtı etkinleştir dediğiniz zaman çalışması lazım
hangi aygıtı etkinleştirmem lazım?

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardımcı olan :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Şimdi her şeyi baştan anlatıcam. Bilgisayarım kendi mikrofonu var. Fakat ses kaydediciden veya başka bir yerden sesimi kaydedince sesim çok hışırtılı geliyordu. Buyüzden bende harici bir kulaklık aldım (kulaklığın mikrofonu sorunsuz çalışıyor başka bir bilgisayarda denedim). Fakat kulaklığın mikrofon kablosunu bilgisayara takınca mikrofonu görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...

Not: Bilgisayarım dizüstü ve mikrofon ve kulaklık girişi tek bir yerde.

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Sorunu çözdüm :thumbup1: