Bilgisayarım klavye ve fareyi görmüyor

hakanofficial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Eski nesil bir bilgisayarım var
Sabah açtığımda düzgün bir şekilde açılmasına rağmen ne klavye ne fareyi görmüyor farenin ışığı yanıyor ve usb girişli donanımlar bunlar pc de usb aygıtı tanınamadı diye uyarı alıyorum
Bunun haricinde farklı bir sistem kurulu hdd takıp denedim yine aynı uyarıyı alıyorum biosa giremiyorum bunun sebebi nedir anakartın usb portları yanmış dicem elektrik geliyor anlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Dogan017

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba
Eski nesil bir bilgisayarım var
Sabah açtığımda düzgün bir şekilde açılmasına rağmen ne klavye ne fareyi görmüyor farenin ışığı yanıyor ve usb girişli donanımlar bunlar pc de usb aygıtı tanınamadı diye uyarı alıyorum
Bunun haricinde farklı bir sistem kurulu hdd takıp denedim yine aynı uyarıyı alıyorum biosa giremiyorum bunun sebebi nedir anakartın usb portları yanmış dicem elektrik geliyor anlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

---- Mesajlar birleştirildi ----

pc usb port giriş değiştir pc yeniden başlat muhtemelen usb port ya arızalı yada donanımsal sorun var

Son düzenleme:

hakanofficial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal anakart usb portlarından elektrik gelmesine rağmen bunu yapması şaşırtıcı
Linux için pc ye müdahale edemiyorum şuan etmem gerekir diye düşünüyorum