Yardım Bilgisayarım kitlenip kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Keahi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keahi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RX 6500 XT.
İ5 3570.
8 GB RAM.
Zotac H61 MAT-D-E.
Sistemim son 1 aydır oyunlara girdiğim zaman ya kısa bi süre geçince ya da yüklenme ekranlarında ufak bi ses gelip kitleniyor. Kasa çalışır halde oluyor ama bilgisayarım donmuş oluyor ve klavyemin faremin ışıkları gidiyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Donanım testlerini yaptım RAM sağlıklı çıktı. Diskler sağlıklı çıktı. PSU'da sıkıntı olsa kasa çalışmaz. Ekran kartım da sadece bir kaç aylık ve ısınma sorunu da yok. Bugün macunu yeniledim sabahtan akşama kadar bir şey olmadı sorunu çözdüm sandım fakat az önce yine kitlendi. Artık oyun oynayamıyorum bunun çözümü ne olabilir?

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Merhaba.
Ekran kartını çıkarıp, işlemcinin ekran kartını kullandığınızda da aynı şey oluyor mu?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Anakart arızalı.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Yenisini almak diye biliyorum. Tamir ederim diyen biri çıkmaz çünkü sorun ufacık bir şey bile olabilir ama anakart değişince düzeleceğini umuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti devam ediyorsa verin isterseniz

Keahi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yenisini almak diye biliyorum. Tamir ederim diyen biri çıkmaz çünkü sorun ufacık bir şey bile olabilir ama anakart değişince düzeleceğini umuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti devam ediyorsa verin isterseniz
6 yıllık hocam anakart. Teşekkürler cevabınız için.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ben de aynı sorunla karşılaştım bende sorun anakartta çıkmıştı değişince düzeldi aklınızda bulunsun. Elbette bambaşka bir şey de olabilir

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Ben de aynı sorunla karşılaştım bende sorun anakartta çıkmıştı değişince düzeldi aklınızda bulunsun. Elbette bambaşka bir şey de olabilir
Madem bambaşka bir şey olabilirse, o zaman iki önceki mesajınızda kesin olarak neden anakart arızalı dediniz, neye istinaden bu sonuca vardınız da sonradan bu kesinliğinizden dönüyorsunuz?