bilgisayarım kasıyor

ben1235847

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim bilgisayarım oyunlarda çok kasıyor nedenini anlamıyorum ama şüphelendiğim bi durum var omu diye size sormak isterim bilgisayarımın hdd , ram ve ekran kartını yazacağım

hard disk : 750 GB
ram : 6 GB
ekran kartı : intel(R) HD Graphics 1600 mb olması gerekiyor

evet sizce sıkıntı ekran kartındamı ?

Samed Yelgel

Asistan
Reaksiyon puanı
130
bende de vardı bu sorunlar bilgisayarım üzerinden mining yapıldığını öğrendim, iyi bir taratın bence format ile geçmeyen virüsler de olabilir.
bir anda pc de droplar olmaya başladı Ram kullanımı boşta bile %90 civarındaydı ve arkada hiç bir şey çalışmıyordu AVG ile tarattım sorunları çözdüm eski haline geldi artık boşta kullanım 0 larda.

Crally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
*Silindi*

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Yanlış bilgilendirmenin önüne geçelim.Mining bir virüs değildir.Bilgisayarınızda sizden habersiz CPU ve RAM gücünü kullanan ve bu sayede bağlantılı olduğu yer için mining yaparak oraya para kazandıran bir tür zararlı yazılımın sonucudur.Bilgisayar içindeki dosyaları silerek onlara zarar veren virüs ise solucandır.Gerçi bunu yapan birden fazla virüs var ama en bilindiği budur.Oyun derken hangi oyunlarda kasıyor?Ekran kartınız zaten güçlü bir kart değil.İşlemci ile birlikte gelen bir grafik birimi.İşlemciniz nedir bu arada?

Samed Yelgel

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Yanlış bilgilendirmenin önüne geçelim.Mining bir virüs değildir.Bilgisayarınızda sizden habersiz CPU ve RAM gücünü kullanan ve bu sayede bağlantılı olduğu yer için mining yaparak oraya para kazandıran bir tür zararlı yazılımın sonucudur.Bilgisayar içindeki dosyaları silerek onlara zarar veren virüs ise solucandır.Gerçi bunu yapan birden fazla virüs var ama en bilindiği budur.Oyun derken hangi oyunlarda kasıyor?Ekran kartınız zaten güçlü bir kart değil.İşlemci ile birlikte gelen bir grafik birimi.İşlemciniz nedir bu arada?
Aslında evet haklısınız ama genel olarak bizden habersiz olaylara kalkışan şeyleri virüs olarak adlandırıyoruz o bakımdan şeetmiştim :D

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Aslında evet haklısınız ama genel olarak bizden habersiz olaylara kalkışan şeyleri virüs olarak adlandırıyoruz o bakımdan şeetmiştim :D
Ben zaten size dememiştim ama arkadaş mesajı silmiş zaten :)