Soru Bilgisayarım Kasılıyor Bazen

RobinsonC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar win 11 kullanıyorum sürekli güncel tüm sürücülerim güncel ama bazı zamanlar da fareyi dahi hareket ettiremiyorum, oyuna girdiğimde iyice yavaşlıyor o sırada ekran sıcaklığına cpu ve ram kullanıma bakıyorum % 100 olmuyor normal olarak değerler seyir ediyor pc yi açıp kapayınca bazen düzeliyor bazen yine devam ediyor bu sorun nasıl çözebilirim bu durumu neyden kaynaklanıyor olabilir,

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
SSD kullanıp kullanmamanın bu durum ile alakası olmadığı gibi 2 ay önce format atmanında. İşlemci ve ram in, sıcaklık ve kullanım değerlerinin normal olduğunu belirttikten sonra suç diskte kalıyor.

RobinsonC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
SSD kullanıp kullanmamanın bu durum ile alakası olmadığı gibi 2 ay önce format atmanında. İşlemci ve ram in, sıcaklık ve kullanım değerlerinin normal olduğunu belirttikten sonra suç diskte kalıyor.
Disk sağlığın da da bir sıkıntı yok üstat programla kontrol ettim mükemmel diye belirtti :(

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Disk sağlığı ile ilgili bir şey demedim. Belirtiğiniz problemler gün sonunda yazılımsal bir sorunu anlatıyor ve diğer bileşenlerde bir sorun olmadığını belirtiyorsunuz. Deneme yanılma yöntemi yapmaktan başka bir çare kalmıyor.