andicyunusSDN
Öğrenci
W.8 kullandığım masaüstü bilgisayarım kapanmıyor.
Kasanın açma-kapama düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum.
Kasanın açma-kapama düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum.
DenedimAlt+f4 yap o şekilde de kapatabilirsin.Bu arada geçmiş olsun.
Kasanın içindeki açma kapama düğmesinin kablosunu çıkar tekrar tak,kontrol et.Denedim
"kapat" diyorum ekran kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor.
Kasanın butonunda bir sorun yok,zaten bilgisayarı oradan açıp kapatabiliyorum.Kasanın içindeki açma kapama düğmesinin kablosunu çıkar tekrar tak,kontrol et.
Bir çok kez format attım.İlk defa böyle bir şey gördüm. Biraz araştırdım genellikle çözümler farklı oluyor format, güç kaynağı değişimi, Kabloları söküp tak felan.
Ama sana tavsiyem eğer bilgin varsa kasadaki tüm parçaları sök herşeyi çıkar ve tekrar takıp dene. Tabi yukarda yazdığım çözümleride deneyebilirsin.
Bir çok kez format attım.İlk defa böyle bir şey gördüm. Biraz araştırdım genellikle çözümler farklı oluyor format, güç kaynağı değişimi, Kabloları söküp tak felan.
Ama sana tavsiyem eğer bilgin varsa kasadaki tüm parçaları sök herşeyi çıkar ve tekrar takıp dene. Tabi yukarda yazdığım çözümleride deneyebilirsin.
DeneyeceğimSorun anakartta olabılır elektrık askıda kalıyor olabılır bu yüzden parçaları tamamen söküp biraz bekleyip tekrar taktıktan sonra deneyebilirsin. Eğer yapamam diyorsan bılen bırı varsa yakınlarda ona yaptır yada pc tamire gidecek![]()
Bilgisayarı başlattan kapatamıyorum,kasadan kapatmak zorunda kalıyorum.fişi prizden çekince de kapanmıyor mu?ben bazen bilgisayar geç kapanınca öyle yapıyorum
bazende uyku modundayken tekrar ekran gelmiyor
Bilgisayarı başlattan kapatamıyorum,kasadan kapatmak zorunda kalıyorum.fişi prizden çekince de kapanmıyor mu?ben bazen bilgisayar geç kapanınca öyle yapıyorum
bazende uyku modundayken tekrar ekran gelmiyor
Kapanıyor ama zararı var diye biliyorum.power tuşuna basınca windows kapanıyor ise sorun yok...
o eski pclerde buton yerine anahtar olan pclerde zararlı muhtemelen sen doğmamıştın onlar kullanılırken windows3.1,windows95 filan kullanılırken vardılar benim ki power tuşuna basınca kapatma menüsünü çıkartıyor :Bilgisayarı başlattan kapatamıyorum,kasadan kapatmak zorunda kalıyorum.
Kapanıyor ama zararı var diye biliyorum.