Bilgisayarım Kaç TL Eder ?

Reaksiyon puanı
0
Ekran Kartı: GTX 1060 Gaming 6 GB
Ram: 8 GB
İşlemci: İntel Core i7-7700 CPU 3.60GHz
128 GB SSD 1 TB HD
FreeDOS
Monitör: AOC G2460PG 1ms 144Hz G-SYNC DPort
Kulaklık: Logitech G430
Mouse: Logitech G102
Klavye: Everest Rampage Slayer Kb-r11
Hepsi ne kadar eder yardımcı olur musunuz ?

Reaksiyon puanı
0
3000-3500 ney la kurbanlık mı satıyoruz. Ben zaten 9.5 10 a falan topladım bu sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.000TL mi yazdın sahibinden de?
Yok ben daha koymadım

kargo senden 20 lira veririm.
Komik

Ekran Kartı: GTX 1060 Gaming 6 GB
Ram: 8 GB
İşlemci: İntel Core i7-7700 CPU 3.60GHz
128 GB SSD 1 TB HD
FreeDOS
Monitör: AOC G2460PG 1ms 144Hz G-SYNC DPort
Kulaklık: Logitech G430
Mouse: Logitech G102
Klavye: Everest Rampage Slayer Kb-r11
Hepsi ne kadar eder yardımcı olur musunuz ?
He bu arada bu toplama kasa değildir MSI’ın yaptığı bir kasadır

Son düzenleme:

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
3000-3500 ney la kurbanlık mı satıyoruz. Ben zaten 9.5 10 a falan topladım bu sistemi

Yok ben daha koymadım

Komik

He bu arada bu toplama kasa değildir MSI’ın yaptığı bir kasadır
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Galiba sisteminizi MSI yaptığı için altından yapılma sanıyorsunuz, bu tür hazır sistemler zaten MSI diye pahalı oluyor, elle toplarsak en fazla taş çatlasa 4000 TL tutar. 3500TL ye zaten RX 580, GTX 1660'lı sıfır daha iyi sistemler var bkz ; Donanım arşivi V4. Sırf mönitöründe tek özelliği 144hz olması, o özellikde bu sistemde pek işe yaramaz, TN panel ve 6 bit olduğunuda göz ardı etmemek gerekiyor. Mönitor var diye 3000 TL ye satabilirsiniz diye düşünüyorum, öbür türlü 2500 TL. İlan baltalamak istemem fakat ben alıcı tarafındayım.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Galiba sisteminizi MSI yaptığı için altından yapılma sanıyorsunuz, bu tür hazır sistemler zaten MSI diye pahalı oluyor, elle toplarsak en fazla taş çatlasa 4000 TL tutar. 3500TL ye zaten RX 580, GTX 1660'lı sıfır daha iyi sistemler var bkz ; Donanım arşivi V4. Sırf mönitöründe tek özelliği 144hz olması, o özellikde bu sistemde pek işe yaramaz, TN panel ve 6 bit olduğunuda göz ardı etmemek gerekiyor. Mönitor var diye 3000 TL ye satabilirsiniz diye düşünüyorum, öbür türlü 2500 TL. İlan baltalamak istemem fakat ben alıcı tarafındayım.
Yani birileri anlar falan diye buraya sormak istemiştim. Bu kasa 2500 lira eder diyorsunuz ancak iki üç hafta öncesine kadar 7500 tl ye satıldı. Neye dayanaraktan bunları söylüyorsunuz anlamış değilim. Birazcık araştırma falan yapsaydınız keşke çok bilmiş gibi konuşmaktansa. He bir de bu kasanın yanında win10 verilmiş hali sıfır olarak 12k ediyor. Nasıl 2500 dediniz anlamış değilim...

Ben size kötü bir şey demiyorum sadece biraz araştırma yapın diyorum yanlış anlamayın. Herkesin profesörmüş gibi konuşmasından hoşlanmam çok itici bir durum bu.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Son düzenleme:

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Yani birileri anlar falan diye buraya sormak istemiştim. Bu kasa 2500 lira eder diyorsunuz ancak iki üç hafta öncesine kadar 7500 tl ye satıldı
Madem satıldı neden konu açtınız ?
Ne kadar fiyata satıldığını öğrenmişsiniz zaten.

Reaksiyon puanı
0
Madem satıldı neden konu açtınız ?
Ne kadar fiyata satıldığını öğrenmişsiniz zaten.
Her gün piyasa değişiyor bilmem farkında mısınız? Burada insan gibi soru soruyoruz hepiniz bana düşmanmışım gibi cevaplar veriyorsunuz. Nasıl insansınız siz ya yazıklar olsun. Burada gelmişim size inanaraktan ne yapmam gerektiğini danışıyorum herkes maşallah profesör kesilmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Size güvenerek hata yapmışım sanırım. Hepinize iyi günler diliyorum kendi bildiğimi yapayım madem sizden hayır falan geleceği yok.

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Her gün piyasa değişiyor bilmem farkında mısınız? Burada insan gibi soru soruyoruz hepiniz bana düşmanmışım gibi cevaplar veriyorsunuz. Nasıl insansınız siz ya yazıklar olsun. Burada gelmişim size inanaraktan ne yapmam gerektiğini danışıyorum herkes maşallah profesör kesilmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Size güvenerek hata yapmışım sanırım. Hepinize iyi günler diliyorum kendi bildiğimi yapayım madem sizden hayır falan geleceği yok.

O sistemi ayrı ayrı toplamak elbette daha ucuz ama elbette o fiyata satmicaksiniz. 7500 TL'ye satılıyorsa zaten demekki fiyatı bu. Sizde 7000 TL koyun. Ama şuan eskisi gibi değil pek kimse bu hazır sistemleri tercih etmiyor o yüzden alıcı bulmak cidden zor. Normal toplama bir sistem olsa 3000 lira gibi bir fiyata satmak lazım. Diğerleri dahil 4000-4200 TL olur. Senin sisteminin dışarıdan bakınca 8200 TL full hepsini koyabilirsin. Evet o bilgisayarı almak bir hataydı ama yapacak bir şey yok satmaya bak sen. Eğer biraz bilgisiz bir satıcı bulursan anca satarsin. Artık insanlar maşallah her şeyi bildikleri için bu tarz sistemlerden uzak dururlar. Eğer satilmazsa yavaş yavas aşağı çek fiyatı. Başlığa pc özelliklerinden ziyade MSİ'in pcsi olduğunu yaz. Ve müşteri çekmek adına yanında full takım Hersey dahil sistem gibi eklentiler koyabilirsin.

Reaksiyon puanı
0
O sistemi ayrı ayrı toplamak elbette daha ucuz ama elbette o fiyata satmicaksiniz. 7500 TL'ye satılıyorsa zaten demekki fiyatı bu. Sizde 7000 TL koyun. Ama şuan eskisi gibi değil pek kimse bu hazır sistemleri tercih etmiyor o yüzden alıcı bulmak cidden zor. Normal toplama bir sistem olsa 3000 lira gibi bir fiyata satmak lazım. Diğerleri dahil 4000-4200 TL olur. Senin sisteminin dışarıdan bakınca 8200 TL full hepsini koyabilirsin. Evet o bilgisayarı almak bir hataydı ama yapacak bir şey yok satmaya bak sen. Eğer biraz bilgisiz bir satıcı bulursan anca satarsin. Artık insanlar maşallah her şeyi bildikleri için bu tarz sistemlerden uzak dururlar. Eğer satilmazsa yavaş yavas aşağı çek fiyatı. Başlığa pc özelliklerinden ziyade MSİ'in pcsi olduğunu yaz. Ve müşteri çekmek adına yanında full takım Hersey dahil sistem gibi eklentiler koyabilirsin.
Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için dediğiniz gibi yapmaya çalışırım. Tekrardan teşekkürler.

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Üslubunuza dikkat edin derim,ben burda profesör kesilmeye çalışmıyorum ama siz oldukça sinirli bir şekilde önünüze gelen kişilere agresif bir üslupla yazı yazıyorsunuz.Yazıklar olsun ne demek ya ????
Ben size dedim ki bildiğiniz bir şey hakkında neden konu açma ihtiyacı duydunuz ?Yukarılarda bilgisayarın 7500TL ye satıldığını yazdınız,yanlış anlamadıysam.Bu ne demek oluyor pc 7500TL civarına satılabiliyormuş,şimdi buraya bu pc ne kadar eder diye bir konu açmanın mantığı yok ki.

Soruyu cevaplamam gerekirse,4000TL ye satılabilir bir bilgisayar.MSI çok saçma bir bilgisayar yapmış açıkcası.
Eğer bilgisayar oyun ise (MSI=Oyun diyebiliriz sanırım) işlemci ekran kartından düşük fiyatta olmalı.Burada 2100 TL lik işlemcinin yanına 1500TL lik ekran kartı konulmuş,bu bilgisayar 4000TL den yukarı satılmaya çalışılırsa sırf MSI ın diye sizin yaptığınız hatadan yaparak alırlar.Ancak bilgili kullanıcılar,aynı fiyat bandında çok daha güçlü sistemler satın alırlar.

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635

kontrol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
7K-8K eder koy sahibindene sonra reklama çık. İlanın ilk sayfada çıkın ki gören çok olsun. Piyasa bu aralar karışık ama satılır yinede.