Bilgisayarım ısınıp kapanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:closedeyes:Beyler bunun ana çözümü bilgisayari yenilemek benim bilgissayarim 6 yildir isinip kapaniyor fan aldim servise yolladim macun sürdürdüm... Fan temizledim çare yok...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bilgisayar: Samsung NP-R580 JS03TR ve çok ısınıyor ve kapanıyor. Tekrar açma-kapama düğmesine basınca "tık" sesinden sonra yine kapanıyor. Soğutucu fayda etmiyor. Çözümü var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:onlar ne yaw ben artık 2 soğutucuyu aynı anda kullanıyorum pc kapanmıyo ama daha beter wifi felan her şey kapanıyo
ölüyo yani kısaca bi ara 80 dereceyi gördüm ben soğutucu almadan :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
termal macunun ömrü ne kadar benimki sony vaio ısınıp kapanıyor 1,5 yıl oldu alalı bilgisayarı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayarım league of legends oynerken kapanıyor 5 dk oynuyorum hemen kapanıyor önceden rahatca oynuyordum lütfen yardım edin

ACER Aspıre 5755G

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:ekran kartında sorun olabilir ervis gerekiyor bizim laptopta öyle yarın vericez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benım pcm ets 2 oynarken kapanmayay başlamıştı sonra fanını değiştirttim duzelmıstı 5-6 ay sonra pes 13 yukledım şarjdayken kapanıyor soğutucum var ama yınede kapanıyor

E

Eren.tek16

SDN Okuru
Benimde ısınmadan kapanıyor mesela pes giriyorum 5 dk oynuyorum tak bir anda kapanıyor pc min modeli casper MB50LA1 600 tl masraf ettim bişey olmadı pc bende 3 yıldır var 1 senedir bu problemden dolayı kullanmıyorum yardımcı olun lütfen bide adaptör yan sanayi sanırım

Arveron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altına yükseltici bir şeyler koyun sorun düzelir,fanlarıda tıkamayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fanı temizlet içine bişe kaçmıştır oyunla alakası yok aynı durum bendede oldu fanı temizletim sorun kalmadı

S

SDN Okuruuu

SDN Okuru
Beyler bende de aynı sorun var hatta benim laptop çok daha kötü durumda. ( samsung r580 ) Önceden canavar gibiydi sonra virüs mü girdi yoksa donanımsal bi sorundan mıdır bilmem yavaşlamaya başladı. Giderek kötüleşti ve şimdi bilgisayarı açıyorum hiç birşey yapmasam dahi 5 dakika sonra kapanıyor. Gittim termal macun alıp macununu değiştirdim zaten macunu kötü durumda değilmiş açınca anladım. Şu an hala sorun devam ediyor. C sürücümde saçma sapan klasörler var YUG2344G237623GR23G6 böyle adlarla nasıl açıldığını bilmediğim klasörler. Onlardan bir kaç tanesini sildim şimdi çok ilginçtir bir klasöre veya herhangi bir şeye sağ tık yapınca bi hata veriyor windows yeniden baslatılıyor diyo. Format atmaya çalıştım kayıt defteri bilmem ne hatası verdi. güç bela bir antivirüs yükledim taramaya ugrasıyorum tabi kapanmazsa. Valla çok saçma şeyler oluyo benim pcde anlayan varsa bi yardım. Bu arada arkadas termal macunu nerden alıcaz diye sormuş herhangi bir bilgisayarcıda veya teknolojik ürünler satan mağazalarda çok rahat bulabilirsin.