Bilgisayarım ısınıp kapanıyor

nykisthequeen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarlardan ve teknik şeylerden pek anlamam o yüzden biraz açıklayarak anlatırsanız çok sevinirim.

evde 2 bilgisayar var ve ben masaüstü olandan çok rahat bi şekilde league of legends oynayabiliyorum ama dizüstü olanda 5 dakika oynadıktan sonra laptop alev gibi yanmaya başlayıp kapanıyor.

soğutucu kullanıyorum ama işe yaramıyor. masaüstü bilgisayara da pek girme şansım yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

bazı forum ve sitelerden ve çevremdekilerden aldığım tavsiyelerin hepsini denedim, bataryayı çıkardım, fanını temizlettim, soğutucu taktım ama hiçbir işe yaramadı. nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=361170]nykisthequeen[/MENTION]

Diger oyunlarda ayni sorunu yasiyor musun?

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
fanın ızgara kısmını yani hava çıkan kısmına bakın.Benim pc de ısınıyor ilk açtığımda laptopu ekran kartını yerinden çıkarmadan baktım temiz görünüyordu ama daha sonra tekrar açtım ve herşeyi çıkardım.Izgarayı ikiye ayırdım yani bandını çıkardım yosun bağlamıştı resmen,birde terman macun sürdüm düzeldi.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
dell ınspıron kullanıcısıyım bendede bir kere oldu bu sorun ben aştım bu sorunu nedenini arayıp sordum müşteri hizmetlerine bios güncelleme yap dediler son sürüme yaptım düzeldi

juk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarlardan ve teknik şeylerden pek anlamam o yüzden biraz açıklayarak anlatırsanız çok sevinirim.

evde 2 bilgisayar var ve ben masaüstü olandan çok rahat bi şekilde league of legends oynayabiliyorum ama dizüstü olanda 5 dakika oynadıktan sonra laptop alev gibi yanmaya başlayıp kapanıyor.

soğutucu kullanıyorum ama işe yaramıyor. masaüstü bilgisayara da pek girme şansım yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

bazı forum ve sitelerden ve çevremdekilerden aldığım tavsiyelerin hepsini denedim, bataryayı çıkardım, fanını temizlettim, soğutucu taktım ama hiçbir işe yaramadı. nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

o da bişeymi benimki ısınıp blue screen veriyo

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@juk leptopun markasını modelini yazarsan sana yardımcı oluruz. Daha detaylı açıklama yapar isen kolay çözülür sorunun. Birde blue screen hata kodunu aratırsan kesin sonuca ulaşırsın. bu program işini görür. >Tıkla<
Tempon bellek taşması, programların çakışması, windows'un kurulu olduğu sürücünün dolu olması sebebiyle sistemin geçici bellek kullanımı düşürmeye gitmesi, ramların yetersiz veya bozuk olması vb. sorunlar olabilir.

juk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
@juk leptopun markasını modelini yazarsan sana yardımcı oluruz. Daha detaylı açıklama yapar isen kolay çözülür sorunun. Birde blue screen hata kodunu aratırsan kesin sonuca ulaşırsın. bu program işini görür. >Tıkla<
Tempon bellek taşması, programların çakışması, windows'un kurulu olduğu sürücünün dolu olması sebebiyle sistemin geçici bellek kullanımı düşürmeye gitmesi, ramların yetersiz veya bozuk olması vb. sorunlar olabilir.

hp dv7 6001st ilgilendiğin için saol kardeşim c de hala 300gB boş yer var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama sanırın tampon bellek taşıması çünkü dumping memory yazıyodu bende düğmeden kapttım öbür sefer düğmeden kapanmadı bataryayı çıkardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:benimkindede aynısıvar benimki dell optiplex gx 520 intel insşde pentium işletimci sitemi ve 1gb ram inteş chipset familiy ekrankartıvar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesım cok pahalı bea oyle demesı kolay ama kardesım tek cozumu fan degıstırmek bole ugrasmamak ıcın ben degıstırcem cok yogun oldugum ıcın degıstırme fırsatım olmuyor oo yuzden arkadasımızın dedıgını uygulamalısın bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ati marka ekran kartlarında bu sorun hat safada nedense (laptoplarda) bende de aynı sorun 2 yıldır var dizüstü derlerye laptopa bırak dizine koymayı eline bile alamzssın bildiğin soba oluyor. fan soğutmak için kendını parcalıyor ama nafile :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarım önceden pes 2014 oynarken kapanıyordu ama şimdi tüm oyunlarda ve internete gezinirken de kapanıyo bilgisayar çok ısınıyor lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarım cok ısınıyor. film izlerken , oyun oynarken 10 dakika sonra kapanıyor kendi kendine. çok sinir oluyorum lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var pc cok ısınıyor ekran kartınıda yeni taktırdım yardımcı olursanız cok sevinirm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var banada yardım edermisiniz TOSHIBA SATELLITE C55D-A-14M

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadalşar parçalar düzgün takılmışsa genelde aşırı ısınma güçkaynağının yetersizliğinden ve dengesiz voltajdan kaynaklanır. Donanım ekleyir yükselttiniz mi veya bilgisayarı sürekli full kullandınızmı(mesela 3D ve FPS Oyunları) PSU tükeniyor. Neticede her PSU bir pilgibi ömrü var. biosdan voltajları kontrol edin değirinde ve sabit olmalılar. Helehele biosdayken yani bilgisayar boşta iken. Kaliteli ve yeterince güçlü psu sistem sağlığı için en baştaki faktör. Kolay gelsin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hp g62 leptopum var lol falan oynarken kapanıyor bir fan yaptım onun ile idare ediyordum artık işlemiyorda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:bendede blue screen yerine tamamen kararıyo ve sende olduğu gibi oyunun sesleri geliyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim pc fan açmıyor sonra fena ısınıyor kapanıyor neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(arkadaşlar lütfen banada yardım edin ben burda cevap bulamadım bi termal macun olayını anladım onuda nerden alıcam onuda sölerseniz sevinirim konuya dönücek olursak bnm bilgisayarım acaip hızlı ısınıyor mesela bnm pc masaüstü 10-15 dkda ısınıyor 2-3 şeyi açınca direk pc kapanıyor mesela ya ekran çizgi çizgi yada renkli bişiler oluo garip garip bi türlü çözemedim 3.5 senelik kasa ayrıca buda özellikler
İŞLEMCİ: Pentium(r) Dual-Core CPU e6300
RAM:4.00GB
SİSTEM TÜRÜ:32 BİT
Üretici:asus
Çalışma Grubu:Worggroup
LÜTFEN YARDIM EDİN :helpsmilie::crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde aynı sorun var bilgisayarı açtıktan 5 dk sonra kapanıyor tamirciye verdim ve benden 100 tl para istedi ve bilgisayar beynini yemiş diyor :d

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorun bendede var sony vaio vgn-cr25s model kullanıcısıyım yardım :(:devil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pc de wolfteam rakion karataht 3 de var süper çalışıyo ama arada wolfteam açınca res çekiyo ısındığından dolayı euro truck açınca hemen res çekiyo garanti kesin yardım edebilecek varsa lütfen !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi sizinki gene iyi benimki saatli bomba gibi bazen parçalayıp buzdolabına attığım oluyo. Pc gene kuduruyo gene kuduruyo . Mario bile oynayamaz oldum . Sorunun yongaseti ile ramde olduğunu düşünüyorum ama kasayı açınca anakartı güç bağlantıları sebebiyle çıkaramıyorum. Ne yapmalıyım yardım edin

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:(arkadaşlar lütfen banada yardım edin ben burda cevap bulamadım bi termal macun olayını anladım onuda nerden alıcam onuda sölerseniz sevinirim konuya dönücek olursak bnm bilgisayarım acaip hızlı ısınıyor mesela bnm pc masaüstü 10-15 dkda ısınıyor 2-3 şeyi açınca direk pc kapanıyor mesela ya ekran çizgi çizgi yada renkli bişiler oluo garip garip bi türlü çözemedim 3.5 senelik kasa ayrıca buda özellikler
İŞLEMCİ: Pentium(r) Dual-Core CPU e6300
RAM:4.00GB
SİSTEM TÜRÜ:32 BİT
Üretici:asus
Çalışma Grubu:Worggroup
LÜTFEN YARDIM EDİN :helpsmilie::crying:

mahalle arası olmayan pc cilere bak. olmadı en kötü internetten sipariş et