WitaLOL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Bilgisayarımoyun Oynamayıp Internette Gezindiğim Halde 5 Dakikada Isınıp Kapanıyor Ne Yapabilirim
KatılıyorumSorunu kendin belirtmişsin zaten.
Cihaz çok ısındığı için kapanıyor.
Macun yenileme işlemi yapıp hava kanalını temizleyin. Sorun çözülecektir.
Laptop mu Bilgisayarın Laptopsa hava giriş çıkışları nerdeTeşekkürler @The Judge
Hava Çıkışları Yanda klavyenin Oldugu Bölümde Yani Klavyenin klavyeye diklemesine geliyo dik durmumda hava cıkıslarıLaptop mu Bilgisayarın Laptopsa hava giriş çıkışları nerde
bendede öyle ısınıp kapanıyodu benim pcde öyle şu ürüne bakmanı öneririmHava Çıkışları Yanda klavyenin Oldugu Bölümde Yani Klavyenin klavyeye diklemesine geliyo dik durmumda hava cıkısları
Peki Seninkidemi HPbendede öyle ısınıp kapanıyodu benim pcde öyle şu ürüne bakmanı öneririm
Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Coolcold K27 Tek Fanlı 171urun.n11.com
Bide Laptop Um Çok Eskibendede öyle ısınıp kapanıyodu benim pcde öyle şu ürüne bakmanı öneririm
Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Coolcold K27 Tek Fanlı 171urun.n11.com
evet benimkide HpPeki Seninkidemi HP
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide Laptop Um Çok Eski
Bide Anakartı yanmış olabilir diyorlar
anakartı yansa açılmazPeki Seninkidemi HP
Bide Laptop Um Çok Eski
Bide Anakartı yanmış olabilir diyorlar
bu arada şunuda yapmanı öneririm Bilgisayarın çok az yavaşlar ancak neredeyse hiç ısnımazTeşekkürler