Yardım Bilgisayarım ilk açılışta 3 kere kendini kapatıp açıyor

kutaykocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana kartımı değiştirdim rog strix b550a ana kart aldım bilgisayarı açtığım zaman anakartın üzerindeki ışıklar tek tek sırayla yanıyor fanlar falan çok hızlı dönüyor sonra tekrar kapanıyor ve aynısını 2 yada 3 kere tekrarlıyor ve açılıyor yardımcı olabilcek varmı neden böyle birşey yapıyor?

barisbiyik

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,044
Bileşenleri kontrol edebilir misiniz? Doğru ve tam taktığınıza emin olun. Büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklıdır.

kutaykocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bileşenleri kontrol edebilir misiniz? Doğru ve tam taktığınıza emin olun. Büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklıdır.
Herşey doğru 3 kere kendini kapatıp açıyor fanları falan son hız çalıştırıyor bütün ışıklarını tek tek yanıp sönüyor 3. Yada 4. Açıldığında sistem açılıyor

barisbiyik

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,044
Herşey doğru 3 kere kendini kapatıp açıyor fanları falan son hız çalıştırıyor bütün ışıklarını tek tek yanıp sönüyor 3. Yada 4. Açıldığında sistem açılıyor
Güç kaynağı yeterli mi kontrol edin. Daha sonrasında anakartınız için mevcut olan en son BIOS sürümünü kontrol edin ve güncelleme varsa eğer güncelleyin.

kutaykocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
800watt güç kaynağı hocam nasıl yeterli olmıcak sadece açılışta böyle yapıyor sonra girip oyun bile oynuyorum saatlerce ana kartıda yeni 0 aldım ama genede bakıyım bios güncellemesine

barisbiyik

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,044
800watt güç kaynağı hocam nasıl yeterli olmıcak sadece açılışta böyle yapıyor sonra girip oyun bile oynuyorum saatlerce ana kartıda yeni 0 aldım ama genede bakıyım bios güncellemesine
BIOS sürümü güncelse eğer geriye sadece RAM yuvalarını tek tek kontrol etmeniz gerekiyor. RAM'leri tek tek deneyin. Hiçbir şey değişmezse tekrar geri dönüş yapın, başka bir çözüm arayalım.

kutaykocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözümü buldum yapamayan böyle bi sorun yaşayan ve herşeyi deneyip düzeltemeyen arkadaşlara duyurayım bios üzerinden erp yi açınca düzeliyor iyi forumlar

kutaykocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BIOS sürümü güncelse eğer geriye sadece RAM yuvalarını tek tek kontrol etmeniz gerekiyor. RAM'leri tek tek deneyin. Hiçbir şey değişmezse tekrar geri dönüş yapın, başka bir çözüm arayalım.
Kral bu düzeldi şimdi tekrar başladı ramler ile alakalı da değil ne olucak bu böyle