Öneri Bilgisayarim icin hangisini almaliyim ?

yaqub2211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba dostlarim sistemi paylastim. ekran kartini satib daha iyisini ala bilir veya islemciyi yeniliye bilirim Oyunlar icin hangisini tavsiye edersiniz(gta 5, ve diger hikayeli oyunlar icin bu arada sistemde belirtilmemis ekran kartim !!Gt 430 1 gb!!
Screenshot_4.png

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Açıkçası Ekran kartı yükseltmek için işlemciyi deyükseltmeniz gerekir. anakart modeline bağlı olarak Anakartın da yükseltilmesi gerekir. RAM 4GB olduğundan GTA5 gibi oyunları açmakta zorlanacağından RAM de gerekecektir. Kısacası bütünüyle sistemi değiştirmeden halletmek pek mümkün gelmedi bana

yaqub2211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Açıkçası Ekran kartı yükseltmek için işlemciyi deyükseltmeniz gerekir. anakart modeline bağlı olarak Anakartın da yükseltilmesi gerekir. RAM 4GB olduğundan GTA5 gibi oyunları açmakta zorlanacağından RAM de gerekecektir. Kısacası bütünüyle sistemi değiştirmeden halletmek pek mümkün gelmedi bana
digerlerini hall ederimde anakart modelim FOXCONN 2A8Ch ve anakartlar pahali gercekten degistirmem gerekiyormu ? :D

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
İşlemcinizi Q9400 veya Q9550 gibi 4 çekirdekli bir işlemci ile değiştirebilirsiniz. Bir nebzede olsa rahatlatır sistemi . Ramler ddr2 olduğunu düşünüyorum bu yüzden anakartı değiştirmeden bir şey yapamazsınız.
Genel olarak dediğiniz oyunlarda büyük fps'ler vermese de şuan ki halinden daha iyi sonuçlar verir ,Bir de işlemciye bağlı olarak onu besleyebilecek bir ekran kartı alırsınız. Şuan ki halinden kat ve kat iyi olur.
Ancak daha iyi sonuçlar isterseniz yukarda hocamın dediği gibi neredeyse tüm sistemin elden geçmesi gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltme ramler ddr3 müş ancak max 4 gb destekliyor anakart .

yaqub2211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İşlemcinizi Q9400 veya Q9550 gibi 4 çekirdekli bir işlemci ile değiştirebilirsiniz. Bir nebzede olsa rahatlatır sistemi . Ramler ddr2 olduğunu düşünüyorum bu yüzden anakartı değiştirmeden bir şey yapamazsınız.
Genel olarak dediğiniz oyunlarda büyük fps'ler vermese de şuan ki halinden daha iyi sonuçlar verir ,Bir de işlemciye bağlı olarak onu besleyebilecek bir ekran kartı alırsınız. Şuan ki halinden kat ve kat iyi olur.
Ancak daha iyi sonuçlar isterseniz yukarda hocamın dediği gibi neredeyse tüm sistemin elden geçmesi gerekir.
ddr3 sistemim ve ram kolay kolay bulunmuyor malasef fabrika cikisi oldugu icin islemciyi i3 ekran kartinida yenilersem is gorurmu sizce? Tesekkurler cevap icin

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Anakart sata 2 destekliyor hız açısından bir ssd güzel gidebilir.
Anakartınız LGA775 soket ,soketin desteklediği bazı işlemciler : LGA775 Soket Uyumlu İşlemciler - Epey
Mesaj otomatik birleştirildi:

ddr3 sistemim ve ram kolay kolay bulunmuyor malasef fabrika cikisi oldugu icin islemciyi i3 ekran kartinida yenilersem is gorurmu sizce? Tesekkurler cevap icin
i3 takamazsınız

yaqub2211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Burada bütçe önemli ne kadar bir bütçeniz var ?

Soft Donanım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
127
Merhaba dostlarim sistemi paylastim. ekran kartini satib daha iyisini ala bilir veya islemciyi yeniliye bilirim Oyunlar icin hangisini tavsiye edersiniz(gta 5, ve diger hikayeli oyunlar icin bu arada sistemde belirtilmemis ekran kartim !!Gt 430 1 gb!!Ekli dosyayı görüntüle 167847
Sistemin ya tamamen yenilenmesi gerek yada sırasıyla önce anakartın desteklediği intel Core 2 Quad işlemci alınmalı, 8GB ram ve son olarak ekran kartı yükseltilmeli. Bütçe nedir?

yaqub2211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Burada bütçe önemli ne kadar bir bütçeniz var ?
Azerbaycanda alicagim icin size soyle soyliyim Asus h61 anakart ala bilirim 3 4 ay sonra islemciyi ve ekran kartini yeniliye bilirim ve ya i3 islemci ala bilirim

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Eğer dediğiniz anakartı alacaksanız anakart ve işlemciyi aynı anda almalısınız çünkü alıcağınız anakart'a elinizde ki işlemciyi takamazsınız.
Azerbaycanda alicagim icin size soyle soyliyim Asus h61 anakart ala bilirim 3 4 ay sonra islemciyi ve ekran kartini yeniliye bilirim ve ya i3 islemci ala bilirim