Bilgisayarım f8 yapmadan açılmıyor

Ulgen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar.
Her nedense 2-3 gündür bilg. ı açtığımda windows xp logosu ve yükleniyor çubuğu çıktıktan sonra siyah bir ekran geliyor ve öylede kalıyor. Ancak bilg.ı tekrar resetleyip f8 den en son iyi yapılandırma ayarlarını seçtiğimde açabiliyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve bunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen. Şimdiden Teşekkürler.:wink:

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
benimde buna benzer bir sorunum var. acılırken 0c fail gibi bişeyler yazıyo F1 e basınca acılıyo.
Bide bana yardımcı olsanız

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Slm arkadaşlar.
Her nedense 2-3 gündür bilg. ı açtığımda windows xp logosu ve yükleniyor çubuğu çıktıktan sonra siyah bir ekran geliyor ve öylede kalıyor. Ancak bilg.ı tekrar resetleyip f8 den en son iyi yapılandırma ayarlarını seçtiğimde açabiliyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve bunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen. Şimdiden Teşekkürler.:wink:
Muhtemelen Windows ayarlarında olumsuz bir değişklik olmuştur. Güvenli Kip te açıp sistem geri yüklemeyi çalıştır ve sisteminin düzgün çalıştığına emin olduğun bir tarihe sistemini geri al. Bu arada yüklemiş olduğun bir program varsa onu da kaldır. Sistemini Antivirüs programları ile ve Combofix ile Güvenli kipte tarat. Bunları yaparsan muhtemelen düzelir.

Ulgen26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
=) tamamdır dediklerini yaptıktan sonra bilgi vericem size. Tekrar teşekkürler...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
benimde buna benzer bir sorunum var. acılırken 0c fail gibi bişeyler yazıyo F1 e basınca acılıyo.
Bide bana yardımcı olsanız
Yazıyı tam olarak aktarabilirseniz daha çabuk yardımcı olabiliriz. Ama ilk bakışta sistemin bir donanımı algılamıyor ve sürücüsünü yükleyemiyor diye anlıyorum.