Necla123??
Asistan
Bilgisayarıma birden bire bi beyaz sayfa gibi bişey geldi ve şuan kulanamıyorum neyaptıysam düzelmedi işin garip yanı kapanmıyoda
İyide bunu kaç defa yaptım ztnBataryayı çıkart. Tekrar takarak ,açmaya çalış. Yine aynı şey olursa, bu sefer açarken biosa girmeyi dene.
Malesef hayırBiosa da girmiyor.
Laptopun fişini çekMalesef hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya neden kapanmıyor onu anlamıyorum
Çekip taktım ama yinede aynı normalden de kapanmıyor yaLaptopun fişini çek
Ya ben bilgisayda sunum hazırlıyodum bisyeler yazıyordum bi anda beyaz bir sayfa çöktüBilgisayarın tuşuna bastığın an mı çıkıyor bu beyaz ekran peki?
HDD, Ssd hangisini kullanıyorsun ?Ya ben bilgisayda sunum hazırlıyodum bisyeler yazıyordum bi anda beyaz bir sayfa çöktü
SsdHDD, Ssd hangisini kullanıyorsun ?
Onu demiyorum. Bataryayı söküp takıp, ardından güç tuşuna bastığında ne oluyor ekranda.Ya ben bilgisayda sunum hazırlıyodum bisyeler yazıyordum bi anda beyaz bir sayfa çöktü
HayırBilgisayarı açmaya çalıştığın zaman bios yazısı geliyor mu?
İşte aynı şey oluyor değişen bişey olmuyoOnu demiyorum. Bataryayı söküp takıp, ardından güç tuşuna bastığında ne oluyor ekranda.
Çıkartabiliyorsan bide harddiski çıkartıp aç laptopu. Ona göre bişi dicem
Televizyona vs takıp açmayı dene galiba sorun ekranda emin değilim ama
Bastığım an geliyorGüç tuşuna bastığın an mı beyaz ekran geliyo sonramı
Çıkartabiliyorsan bide harddiski çıkartıp aç laptopu. Ona göre bişi dicem
Bastığın an geliyosa ekran bozulmuş televizyona bağlayıp açmayı dene açılır muhtemelenBastığım an geliyor
Ya şöyle bir sorunum var hardiski çıkarmayı bilmiyorum daha önce çıkarmam gerekildi bilen birine sorup cıkartırdım
nasıl çıkartıcağını bilmiyorsan hiç elleme daha iyi. Bemce sorun ekranda olabilirBastığım an geliyor
Ya şöyle bir sorunum var hardiski çıkarmayı bilmiyorum daha önce çıkarmam gerekildi bilen birine sorup cıkartırdım
Yani biseyler yapmaya çalıştım baktım olmuyo elemedimnasıl çıkartıcağını bilmiyorsan hiç elleme daha iyi. Bemce sorun ekranda olabilir
Bastığı an beyaz geliyomuş yüksek ihtimalle ekran bozuk hdd biosu engellemez engelleyemeznasıl çıkartıcağını bilmiyorsan hiç elleme daha iyi. Bemce sorun ekranda olabilir
Televizyonda denedin miYani biseyler yapmaya çalıştım baktım olmuyo elemedim
Bastığı an beyaz geliyomuş yüksek ihtimalle ekran bozuk hdd biosu engellemez engelleyemez
Televizyonda denedin mi
Ya gönderirim ama bu hafta içinde yeriştirmem gereken bir sunum var ve ben şuan napıcagmı şaşırdımGarantiye göndermek istermisin?
Bastığı an beyaz geliyomuş yüksek ihtimalle ekran bozuk hdd biosu engellemez engelleyemez
Televizyonda denedin mi
internet cafe den yaptır istersen?Ya gönderirim ama bu hafta içinde yeriştirmem gereken bir sunum var ve ben şuan napıcagmı şaşırdım
Şimdi deniycem
Bastığın an geliyosa ekran bozulmuş televizyona bağlayıp açmayı dene açılır muhtemelen
Garanti ilr ne alakası var. Usb si varsa int cafe den yaptırıp usb ye atar. Son dediğinizi anlamadımCihazın garanti gider
Ssd hdd dışında onların üstünde istersen tepin