Bilgisayarım çok kasıyor

Emreincisiz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes BiLgisayarimin özeLLikleri

Marka : Exper
İşLemci : Pentium(R) DuaL-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.93 GHz
Ram : 2,00 Gb
Ekran Karti Modeli : Intel , G41 Express Chipset 1 gb
Sistem türü : 32 bit

Windows 7 Professional

Ben Bu biLgisayardan cok şikayetciyim arkadas bakin counter strike 2D die bir oyun var onda biLe kasıyor her oyunda kasıyor Neden böLe yapiyorum anlamiyorum kafayı yemek üzereyim Yardimci oLursanız Sevinirim ...

Virüs Var Diyorsaniz Daha biLgisayara 3 gün once Format attim .s

YardimLariniz Esirgemeyin Simdiden ALLah Razı oLsun ...

disobedient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harddiskin dolu olabilir.
bide bilgisayarin isiniyo mu ?

Emreincisiz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard Disk sorunu verio arada bilgisayar masaüstü hic bakmadim isindigina kardes .

Hard Disk Dolumu die nerden bakabiLiriz ?

disobedient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
core temp programi yukle islemcin isiniyo mu diye bak 1
eger win 7 kullaniyosan bilgisayarima geldiginde harddisk dolumu gosterir, xp de ise x ye sag tiklayip ozelliklere bakarsan bulursun tahminen. xpyi unuttum :)

slimper1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben bilgisayarımı alalı yaklasık 6-7 ay oldu laptop kullanıyorum sistemim Windows 7 Home basic Sağ klik yaptıgımda Kişiselleştir yok arkadasım Kişiselleştirme eklemıs daha once ondada yoktu Bana at dedım ve indirdigi setup'u bana attı kurdugumda Kişiselleştir eklendı fakat bilgisayar cok kasmaya basladı yenile dedıgımde simgeler gidiyordu en az 10 15 saniye gelmıyordu bende Bilgisayarımın Recovery tusundan Format attım atalı yaklasık 2 gun oluyor Format attıgıma ragmen hayla kasıyor Yenile dedıgımde simgeler gelmesı gerektigi hızda gelıyor fakat çok kasıyor sürekli kitlenıyor ne yapıcagımı bilmıyorum ve Korkuyorum bilgisayarım yeni sayılır arkadaslar Ne olur yardım edin cok Şaşkınım Şimdiden tesekkur ederım

Sistem özellikleri : 4 gb ram 3 gb ekran kartı 500 gb hard disk Amd 4 cekirdek işlemci Lütfen yardıımmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de işlemci:entium(R) Dual-Core CPU E5700 @3.00GHz

ram:2gb

ekran kartım:Intel(R) G41 Express Chipset,32bit,60Hz,directx11

bendede bağazı oyunlar kasıyor mesela gta 4 :D kasıyor ama ekran kartını değiştircem yakında süper bişey al cam oyun lar için ekran kartlarına ekran canavarı diyolar:D benim ekran kartı biraz kötü ama sistemim nasıl güzelmi ? Yanlız Emreincisiz01 arkaşımızın sistemi kötü :thumbdown: ekran kartı benim kiyle aynı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu yazdıklarınız kesinlikle leptoptur kasalarda söledigniz özeliklerde sorun çıkmaması lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş benim de aynı böyle sistemim var aynısı benim ki windows 7 starter ama bende yeni bi ekran kartı alacam ama sen seçemiyon adam lara veriyon pc ne göre en iyi ekran kartını seçiyolar bide alcağın ekran kartı işallah ati dir nivida çok ısıyıno
ati radeon hd 4650 ddr3 1gb ram olsa ozaman ekran canavarı olur işde :D

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
muhtemelen virüsdur windosu açtiginda windowsu engelleyen bi program çalişiyor diye hata aliyormusun
Birde özelleştirden programlara bakamisin .exe ile biten ismi olmayan bi program varmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim benimde senin ki gibi özellikleri var amam benimki kasmıyo belleğe fazla yüklenirsen kasar ve ayrıca her bulduğun programı indirme eğer yüklüyse kaldır bilgisayar rahatlıyacaktır
:thumbup1:

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Sisteminin o kadar iyi olmadığını görüyorum. Eğer işletim sistemin orjinal değilse win7pro yerine xp ye geç derim