Bilgisayarım bana karşı geliyor artık

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet evet yıllardır sözümden çıkmayan gül gibi geçinip gittiğim bilgisayarımla ilişkimizde problemlerimiz var şu günlerde..

önce admuncher'in komputer swiat lisansının durup dururken gitmesi, sonra da adından idm'nin invalid serial diyerek kapanması.. bu son 2 hadise çok sarstı beni..

admuncher'i yıllardır kullanıyordum ve onsuz şimdi hangi tarayıcıya geçeceğimi şaşırdım. safari opera ve firefox'a adblock yükledim.hepsini test ettim farklı sitelerde. en iyisi firefox'unki çıktı yine. operayı bırakmak zorunda kaldım onun yüzünden. poland proxy bulmam lazım ama hiç biri de çalışmıyo ki şu günlerde :(:( hayır bi de fiyatına bakim uygun bişeyse alırım dedim baktım ohoooo adamlar uçmuş

sonra daha admuncheri daha hazmedememişken bir baktım idm de uçmuş. :hammer: o kadar yeni farklı patchler buldum da dün gece hiçbiri işe de yaramadı :tongue::tongue: orbit mi yoksa FDM mi kullansam panik oldum. onun da fiyatına baktım 25 lira yıllık. o kadar yüksek değil ama bu sefer de diyorum şurda indirdiğin 2 dosya için para mı vericen, kullan ücretsiz olanlardan..

öyle işte.. aslında merak da ediyorum aslında bunlara benden başka rastlayan var mı diye. admuncher 2 bilgisayarımdan da 1 gün arayla iptal oldu. idm nin de neden çalışmadığını anlamadım. noldu akılları başlarına mı geldi de harıl harıl korsan peşine mi düştüler naaptılar ki :tongue::biggrin: sizin başınıza da geldi mi bunlar yoksa bana özel bir şeyler mi? hayır bana özelse biraz daha uğraşiym yeni yollar bulaym :) azmin elinden hiçbir şey kaçmaz ya..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
IDM bende de Sahte Serial Hatası Verip Kapanıyordu Bende ORBIT' e Geçtim Dün Benmi Kaybettim IDM 'mi Şimdi :)

Mozilla nın FlashGot Eklentiside Kurulu Video Konusunda da Sıkıntı Çekmiyorum Son Derece de Hızlı

Ad-Muncher Olmadan 1 Gün Yaşayamam ben Onsuz Olmaz Onsuz Web'de Sörf Yapasım Gelmiyor.
Ama Mozilla'nın AdBlock Eklentiside Çok İyidir

IDM için Şu An Çözüm Yok En Azından Düne Kadar Yoktu

Ama Ad - Muncher'in Var

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır 1 yıldır kullandığım patch çalışmaz oldu anlamadım neden oldu :D her yerde de aynısını paylaşıyolar genelde :P

bu arada evet işte benim o hayat damarlarımdan biri koptu bile :D ad muncher :crying: :tongue:

spybuster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana nasil karsi geliyormus o bilgisayar..Ona ceza ver ve odasina kilitle,orada 4 saat kalsin.O zaman akli basina gelir ve sana karsi gelmez bi daha...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Sana nasil karsi geliyormus o bilgisayar..Ona ceza ver ve odasina kilitle,orada 4 saat kalsin.O zaman akli basina gelir ve sana karsi gelmez bi daha...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kopardın beni zoki :D :D :D

edit: idm için yeni patchler çıkmış hayırlı olsun :D

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Az önce benimde Ad Mucher lisansı iptal oldu :) Gerçi geçen kampanyadan ücretsiz 2 tane Ad Muncher lisansı almıştım 1 yıllık :) İşin ilginç yanı 17 dolara satın alıyordum Paypal sorun çıkarttı :D Yarında kampanya oldu :mrgreen:

http://nemesis.te-home.net/News/20101204_AdvTor_0_2_0_1.html

AdvTor ile rahatlıkla Ad Muncher lisanslaması mümkün. Şimdi lisanslayacağım bende iş yerinde KOMPUTER SWIAT evde kendi lisansım :)

Ad Muncher bence İnternet aleminde yapılmış en mükemmel program. Ad Block falan hepsi trışka 2 senedir kullanıyorum eğer lisans iptal olursa gezinemiyorum bile nette :D Genelde kimse kullanmaz ön yargı ile yaklaşır. Bizim evde herkes internet kullandığı için lazım oluyor. Cinsel içerikli popupları engelleyip yeni pencerede açmaması çok iyi.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"De get başka işin yok mu senin" kullandın mı hiç? Bir de bunu dene bakalım.