bilgisayarı kendim toplamıstım temmuz ayında
2 ay kadar önce tek seferde acılmamaya basladı. kendi kendine reset atıyor 5 veya 10 seferde acılıyordu( en azından :w00t
sonra 1 ay kadar once bip sesleri vermeye basladı 1 uzun 2 kısa ... baktık internetten ogrenmeye calıstık baglantılara baktım kontrol ettim yok acılmıyordu. sonra yanlıslıkla ramin birini oldugu yere değil de baska yere taktım tekte acıldı
sonra birdaha acılmadı resmen dalga geciyor benle alet ya :cursing: simdi ise sorun su:
düğmeye basıyorum baslıyor acılmaya bios vb bilgileri veren ekranler geliyor tam window yazısı olan ekran gelecekken reset atıyor kendine pislik :cursing::cursing::cursing: sorun nedir ne yapmam gerekir ( gerci format atmayı düşünüyorum ama baska bir çözümü yok mudur) varsa nedir ???

düğmeye basıyorum baslıyor acılmaya bios vb bilgileri veren ekranler geliyor tam window yazısı olan ekran gelecekken reset atıyor kendine pislik :cursing::cursing::cursing: sorun nedir ne yapmam gerekir ( gerci format atmayı düşünüyorum ama baska bir çözümü yok mudur) varsa nedir ???