• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Bilgisayarim açilmiyor sanirim hdd bozuldu içindeki verileri nasil kurtarabilirim????

ibrahim91

Öğrenci
Arkadaşlar pc yi açtiğimda windows açilmiyor kendine restart atiyor recovery denedim hdd bozuk olduğu için o bilgilerede ulaşamiyorum hdd deki verileri nasil kurtarabilirim çok önemli lütfen yardimci olun:(((

HDD bozulduysa yapabileceğin bişey yok.
Profesyonel bir firmaya verirsin 150€ civarı bir fiyata "kurtarılabilecek" bir veri varsa kurtarıyorlar, yoksa diskini iade ediyorlar.

aslında tam emin değilim hdd bozluk mu değil mi bir arkadaşım usb içine işletim sistemi kur sonra pc yi usb için boot et pc açılır dedi ondan sonra total commander programı varmış onunla kurtarabilirsin dedi ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum burda iyi bilen bir arkadaş varsa söylerse çok iyi olur

Benzer bir olayı ben yaşadım. En kolay yolu şu: Bozuk dediğin harddiski harici bir harddiskmiş gibi, USB kutusuna takarak, sistem kurulu olan bir başka PC'ye bağlayacaksın. O PC'ye de "POWER DATA RECOVERY" adında ya da bununla aynı işlevi gören başka bir programla tüm verilerini orijinaline uygun biçimde kurtarabilirsin... Ben 200 GB civarındaki arşivimi birebir olarak bu şekilde kurtardım... aynen verilerim geri döndü. O bozuk olan HDD de hiçbir zaman çalışmamasına ve tamir olmamasına rağmen...

:glare:kardeşim bendede böle bir sorun var nasıl açarım verilerimi nasıl kurtarırım:sleep::(

Geri