Yardım Bilgisayarım açılırken Windows ekranı gelmeden kendine sürekli reset atıyor.

Ömer1655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba! Masaüstü bilgisayarımda birkaç gün önce bilgisayarımı Windows 11 Pro'ya yükselttim ve o günden itibaren her bilgisayarımı açtığımda bana hangi işletim sistemimi kullanacağımı soruyordu ancak sorduğu 2 işletim sistemide aynı Windows 11 3.birimdi. Ben de sürekli böyle bir şey yaşamamak amacıyla sorunu internetteki çözümlerle çözmeye çalıştım ve şu çözümü uyguladım:"işletim sistemleri listesi kapatma".bu yöntemi yaptıktan sonra denemek için bilgisayarımı yeniden başlattım ve Windows ekranı gelmeden sürekli yeniden başlamaya başladı. Kasadaki fanlar durmuyor ancak klavye, mouse, ekran kapanıp açılıyor ne yapmalıyım ya da en azından bu durumda bana winre ye nasıl girebileceğimi söyler misiniz? Bozuk sistem dosyalarını düzeltmek istiyorum format atarak ya da başka bir çözümle.

can2861

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
statik elektirik olabilir tam emin değilim yanlış bilgi vermek istemem ama isterseniz deneyin kasanın fişini cıkartın power tuşuna bir kac saniye basılı tuttun pc acılır gibi olup kapanır sonradan fişini takıp sistemi yeniden calıştırın umarım düzelir.

Ömer1655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
statik elektirik olabilir tam emin değilim yanlış bilgi vermek istemem ama isterseniz deneyin kasanın fişini cıkartın power tuşuna bir kac saniye basılı tuttun pc acılır gibi olup kapanır sonradan fişini takıp sistemi yeniden calıştırın umarım düzelir.
maalesef işe yaramadı hocam başka bir çözüm yolunuz varsa iletmenizi rica ediyorum.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,746
Bir den fazla Windows kurmuşsun. Başlatıcının (Boot Loader) kayıtlı olduğu Windows'u devre dışı bırakmışsın. Diski tamamen biçimlendirip sıfırdan tek Windows kur.

Ömer1655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir den fazla Windows kurmuşsun. Başlatıcının (Boot Loader) kayıtlı olduğu Windows'u devre dışı bırakmışsın. Diski tamamen biçimlendirip sıfırdan tek Windows kur.
hocam açıkçası bilgisayarlardan çok anlamıyorum windowsu nasıl tekrar kurmak ile alakalı internetten birkaç araştırma yaptım ancak internette çıkan tüm sonuçlar freedos bilgisayarlar için bu yüzden konuyu biraz açabilir misin ve usb zorunluluğu varmı?