WestRonS
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
açılırken ak47 gibi ses çıkartıyor sonra normale dönüyor nedeni nedir?
Format at düzelir (ironi) Şakayı bi kenara bırakalım fanını temizlesen iyi olur.açılırken ak47 gibi ses çıkartıyor sonra normale dönüyor nedeni nedir?
masaüstü pclaptopmu normal pcmi?
temizledim fakat gene aynı şey olduFormat at düzelir (ironi) Şakayı bi kenara bırakalım fanını temizlesen iyi olur.
Açılırken ve kapanırken aynısı bendede oluyor düz çalışırken zor duyuyorum fanın sesini bi sorun olmaz benceaçılırken ak47 gibi ses çıkartıyor sonra normale dönüyor nedeni nedir?
bende de gidiyor fakat sabah 7 de derslerim oluyor ve bilgisayarımı açarken çok ses yaptığından ev halkını uyandırıyorumbende sadece açılırken oluyor ama falza takmıyorum windows işareti geldiği gibi gidiyor
Seninkiyle aynı sorun değil açılırken oluyormuş sadece ve oda çoğu pc de olurFanın üst kapağını sök. Pervanesini çıkar makine yağı damlat düzelir.
Evdekilerini uyandırıyorum demiş. Normal mi senceSeninkiyle aynı sorun değil açılırken oluyormuş sadece ve oda çoğu pc de olur
Oraya kadar okumadım normal değilmiş harbidenEvdekilerini uyandırıyorum demiş. Normal mi sence
Fanların arasına birşey takılmış olabilir yada psu yu bir kontrol etaçılırken ak47 gibi ses çıkartıyor sonra normale dönüyor nedeni nedir?
hocam speedfan indir fan hızlarını ayarlayabiliyorsun, ama önermem ısınabilir bilgisayarınaçılırken ak47 gibi ses çıkartıyor sonra normale dönüyor nedeni nedir?
Saçma öneriler vermeyin.İşlemci yakma olasılığı çok yüksek.hocam speedfan indir fan hızlarını ayarlayabiliyorsun, ama önermem ısınabilir bilgisayarın
hocam önermem dedim zatenSaçma öneriler vermeyin.İşlemci yakma olasılığı çok yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesin kaynağını tespit et.
Eğer PSU ise bu işlerden anlamıyorsan,bir bilgisayarcıda temizlet.
Eğer işlemci fanında ise,termal macun yenilet ve fanı temizler.Eğer yine olmaz ise fan değiştirip güçlü bir fan tak.