Bilgisayarım 20-30 dakika da kapanıyor.

TheJack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sadece bu sorunumu çözmek için kayıt oldum notebook'tan yazıyorum. Bi kaç hafta önce bilgisayarım çökmüştü (Hem blue screen of death hem black screen death).Format attım normal normal eset,torrent ve windows activator gibi programları yükleyip kapattım.Sabah açtığımda 20 dakika sonra kapanıyodu aldırmadım taa ki tekrar böyle yapana kadar. Bu durum hep tekrarlanıyor.Fakat evde televizyon veya başka bi alet açık olmadığı zaman çok daha fazla sürüyor.Sonra yine fişten çekilmiş gibi kapanıyor.

Bi çaresini bulursanız sevinirim.

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Ekran Koruyucunuz Devreye Gırıp Makınayı Kapatabılır (Uyku Moduna) Alabılır. Bunu Duzeltmek Icın Masaüstüne Sag Tıklayıp Kişiselleştir - Ekran Koruyucu -Güç Ayarlarını Değiştir -Dengelı Menusunden Kendınıze Gore Ayarlayın..

TheJack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım ayarların hepsini hiçbir zaman yapmıştım

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
İşlemcı Yuzunden Kapanma Yapabılır,Aşırı Sıcaklık Yuzunden Kendını Kapatması Buna Sebebıyet Verebılır.SpeedFan Programıyla Islemcı Sıcaklık Degerlerınızı Olcun. Kasa ıcınde Islemcı Uzerındekı Macun yetersız kalıp fan Yetersız kalıp Kendını Kapatması da olabılır.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İşlemcı Yuzunden Kapanma Yapabılır,Aşırı Sıcaklık Yuzunden Kendını Kapatması Buna Sebebıyet Verebılır.SpeedFan Programıyla Islemcı Sıcaklık Degerlerınızı Olcun. Kasa ıcınde Islemcı Uzerındekı Macun yetersız kalıp fan Yetersız kalıp Kendını Kapatması da olabılır.
Arkadaşın dediği gibi: Isınmasından dolayı olabilir.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güç kaynağı eski mi ? Bilgisayarı nereden aldın ?

TheJack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güç kaynağı mükemmel bilgisayar buz gibi