Bilgisayar'ı her açtığımda böyle oluyor .

IGNORITAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pc'yi her açtığımda ve oyuna girdikten sonra Alt+Tab attığımda hep böyle oluyor.Monitör böyle olduktan sonra kapanıyor ve kapatıp açsam da açılmıyor.Ya Pc'yi kapatıp açmam gerek (güç düğmesinden) ya da bekleyeceğim ki program kapanıp pc masaüstüne dönsün.Bunun herhangi bir çözümü var mı veya ne buna sebep oluyor aranızda yaşayan veya bilen varsa cevap verirse sevinirim her açtığımda böyle olması çok sinir bozucu. Fotoğraf telefondan çekildi kalitesi kötü o yüzden kusura bakmayın
IMG_20200925_171525_1.jpg

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Bana alt+tab yapınca ekran kartı devre dışı kalıyor gibi geldi laptop ise bu olabilir

IGNORITAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bana alt+tab yapınca ekran kartı devre dışı kalıyor gibi geldi laptop ise bu olabilir
Masaüstü kullanıyorum ama senin sorunun çözümü genelde laptoplarda 2 ekran kartı olur otomatik olarak birini devre dışı bırakıyor olabilir .

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Masaüstü kullanıyorum ama senin sorunun çözümü genelde laptoplarda 2 ekran kartı olur otomatik olarak birini devre dışı bırakıyor olabilir .
Aynen bende öyle oluyordu arada oradan biliyorum

Targaryen

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Merak ettiğim; bu hatayı alınca ScreenShot çekip aynı şekildemi görüyorsun yoksa temiz masaüstü mü oluyor çektiğin Screenshotda. Demek istediğim hatanın sebebi yazılımsal/driver mı yoksa Monitor kaynaklı mı?

IGNORITAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merak ettiğim; bu hatayı alınca ScreenShot çekip aynı şekildemi görüyorsun yoksa temiz masaüstü mü oluyor çektiğin Screenshotda. Demek istediğim hatanın sebebi yazılımsal/driver mı yoksa Monitor kaynaklı mı?
Bunu telefondan çektim ama birdaha olduğu zaman alıntılayıp gönderirim hiç denemedim screenshot almayı .

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Bu hangi oyunda/programda oluyor?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
sorunun büyük ihtimalle ekran kartı.. eğer arkadaşında uyumlu donanım varsa deneyebilirsin.