Bilgisayarı açınca internetim kesiliyor

Safakyardim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar kapalıyken diğer cihazlarda internet normal ama bilgisayar açılınca bi anda kullanılmayacak dereceye geliyor sorunun çözümü nedir acaba??

k!ra

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
92
Görev Yöneticisi / İşlemler interneti yoğun kullanan bir proğram varmı kontrol et bence

Safakyardim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görev Yöneticisi / İşlemler interneti yoğun kullanan bir proğram varmı kontrol et bence
Bir hafta önce format attım ve sadece lol,csgo yüklü görev yöneticisinde de %0 Ağ kullanımı var

k!ra

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
92
Wireless
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ehternet ile bağlanmayı da denedim aynı problem devam ediyor
Windows update bi kontrol edermisin arka plan da indirme felan yapıyormu bu arada kaç mbps kullanıyorsun dediğin gibi interneti kitliyor ise ciddi bir iş yükü var

Safakyardim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows update bi kontrol edermisin arka plan da indirme felan yapıyormu bu arada kaç mbps kullanıyorsun dediğin gibi interneti kitliyor ise ciddi bir iş yükü var
Uptadeler kapalı bilgisayarda. Bilgisayar kapalıyken telefondan hız testi 16mbps bilgisayar açıldıktan sonra hız testi sayfasına bile girmiyor

k!ra

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
92
Uptadeler kapalı bilgisayarda. Bilgisayar kapalıyken telefondan hız testi 16mbps bilgisayar açıldıktan sonra hız testi sayfasına bile girmiyor
yani dostum aklıma başka bişi gelmiyor çok saçma bir durum