Safakyardim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayar kapalıyken diğer cihazlarda internet normal ama bilgisayar açılınca bi anda kullanılmayacak dereceye geliyor sorunun çözümü nedir acaba??
Bir hafta önce format attım ve sadece lol,csgo yüklü görev yöneticisinde de %0 Ağ kullanımı varGörev Yöneticisi / İşlemler interneti yoğun kullanan bir proğram varmı kontrol et bence
Wifi mı kablo lu mu kullanıyorsunBir hafta önce format attım ve sadece lol,csgo yüklü görev yöneticisinde de %0 Ağ kullanımı var
WirelessWifi mı kablo lu mu kullanıyorsun
Ama ehternet ile bağlanmayı da denedim aynı problem devam ediyorWireless
Windows update bi kontrol edermisin arka plan da indirme felan yapıyormu bu arada kaç mbps kullanıyorsun dediğin gibi interneti kitliyor ise ciddi bir iş yükü varWireless
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ehternet ile bağlanmayı da denedim aynı problem devam ediyor
Uptadeler kapalı bilgisayarda. Bilgisayar kapalıyken telefondan hız testi 16mbps bilgisayar açıldıktan sonra hız testi sayfasına bile girmiyorWindows update bi kontrol edermisin arka plan da indirme felan yapıyormu bu arada kaç mbps kullanıyorsun dediğin gibi interneti kitliyor ise ciddi bir iş yükü var
yani dostum aklıma başka bişi gelmiyor çok saçma bir durumUptadeler kapalı bilgisayarda. Bilgisayar kapalıyken telefondan hız testi 16mbps bilgisayar açıldıktan sonra hız testi sayfasına bile girmiyor
Evet ben de anlam veremedim biyerden parazit mi yapıyor anlayamadım 2 gün önce bi anda oldu böyle bir olayyani dostum aklıma başka bişi gelmiyor çok saçma bir durum
Modem reset denedin mi belki sorun modem de dirEvet ben de anlam veremedim biyerden parazit mi yapıyor anlayamadım 2 gün önce bi anda oldu böyle bir olay
Denedim 0ladım da modemi ama hata devam ediyorModem reset denedin mi belki sorun modem de dir
Konuyu başka bir bölüm de aç bence belki bilen biri çıkarDenedim 0ladım da modemi ama hata devam ediyor