Emir Ergül
Öğrenci
İlk önce merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var İlk olarak benim pcim 32 bitti ve bunu 64 bit yapmak istiyodum yaptım fakat pcyi 64 bit yapınca eskiden cs ets açan pc hiçbir oyunu açamaz hale geldi ne yapmam lazım?
Ekran kartı driverlerina baktım sadece oda güncel diyor bide çalıştır komutundan dixdiag açıyorum ama ekran kartı modeli flan yazmıyorSürücüleri kurdun mu?
Peki nasıl yapabilirim oyunları nasıl açar pcim
Tamircide zaten 64 bit yaparken format atıldı gerek varmı güncel driverlaraOyunları silip yeniden kurun. Bütün yazılımlarınızı güncel olarak indirip X64 olarak kurulum yapmanızı öneririm.
Önerebilceğiniz Driver güncelleme uyguluması önerebilirmsisinizOyunları silip yeniden kurun. Bütün yazılımlarınızı güncel olarak indirip X64 olarak kurulum yapmanızı öneririm.
Görev Yöneticisini açtığımda açık olan bi oyunun yanında 32 bit yazıyormesela etsnin dosya konumunda x64 bide x86 diye bşy var ordan x64 den başlat oyunu bide
dedığım gibi yapsana oyunun dosya konumuna gir x64 diye klasör oluyor mesela ets2 de var içine gir exe yi açGörev Yöneticisini açtığımda açık olan bi oyunun yanında 32 bit yazıyor
Peki csnin dosya komutunda böle dosya varmıdırdedığım gibi yapsana oyunun dosya konumuna gir x64 diye klasör oluyor mesela ets2 de var içine gir exe yi aç
onu bilmiyorum hiç bakmadım ama olabilir de cs1.6 falanmıPeki csnin dosya komutunda böle dosya varmıdır
Csgoonu bilmiyorum hiç bakmadım ama olabilir de cs1.6 falanmı
Bilemiyorum bakmadım hiç olmadı steamdan dosya bütünlüğünü doğrula de
Etsinin dosya konumunu nereden bakabilirimBilemiyorum bakmadım hiç olmadı steamdan dosya bütünlüğünü doğrula de
Orjinalmi etsEtsinin dosya konumunu nereden bakabilirim
Evet orjinalOrjinalmi ets
steam gir ets nin üzerine sağ tıklayıp yap yerel doslayalar diye bsy olcak ona bas klosörde x64 klasörü olcak onun içindeki launcheri çalıştırEvet orjinal