14 Aralık 2013 #1 G gereksiz41 Öğrenci Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 23 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 meraba arkadaslar benim pproblemim pc kasası çok kötü değil ancak bi süre önce hard disk yandı yenisini taktırdım ama pc yavaşladı sorun ne olabilir?
meraba arkadaslar benim pproblemim pc kasası çok kötü değil ancak bi süre önce hard disk yandı yenisini taktırdım ama pc yavaşladı sorun ne olabilir?
14 Aralık 2013 #2 Freedom! Forever! Asistan Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 125 Reaksiyon puanı 2 Puanları 18 Yaş 37 Satin almis oldugunuz hardisk 2. el olabilir mi ? Harddisk kac gb, hardisk markasi, yazmayi unutmayiniz. Yavaslamanin harddisk ile alakali oldugu konusuna nasil vardiniz ? Sistem bilgilerinizi yazarmisiniz. Bunun icin aida64 adli programi kullanabilirisiniz.
Satin almis oldugunuz hardisk 2. el olabilir mi ? Harddisk kac gb, hardisk markasi, yazmayi unutmayiniz. Yavaslamanin harddisk ile alakali oldugu konusuna nasil vardiniz ? Sistem bilgilerinizi yazarmisiniz. Bunun icin aida64 adli programi kullanabilirisiniz.