Bilgisayarda işlem yapılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen Cuma (12 Şubat) bilgisayarıma Vista (R) Ultimate format attım.Fakat Pazar gecesi bir sorun yaşamaya başladım bilgisayarımı açıyom ve masaüstü çıkyor sonra masaüsyü yüklenirken (kenar çubuğu yükleniodu) imleç in yanında donen yuvarlak birden durdu. fare hareket etmiyo ctrl+alt+delete de işe yaramıo kısacası hiç bir işlem yapamıonuz.bilgisayarı düğmeden kapttım tekrar açtım yine aynı şey.Bu sefer güvenli modda denedim ve bilgisayar tıkır tıkır çalışıo.Ancak güvenli modda da heer özellik yok ve ordada yaklaşık 1 saat sonra kasıo takılıo.... Lütfen yardım edin bilgisayarsız bir hayat ne demektir bilirsiniz...Bu yazıyı okuduysanız çok teşekkürler.En kısa zamanda lütfen yardım.İsteyen özel mesaj da atabilir.Bu arada internete de Ağ ile güvenli moddan giriyorum yani hala tam yetkim yok....

---------- saat 22:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:15 eklenmişti ----------

arkadaşlar lütfen yardım edin

---------- saat 22:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:16 eklenmişti ----------

Arkadaşlar geçen Cuma (12 Şubat) bilgisayarıma Vista (R) Ultimate format attım.Fakat Pazar gecesi bir sorun yaşamaya başladım bilgisayarımı açıyom ve masaüstü çıkyor sonra masaüsyü yüklenirken (kenar çubuğu yükleniodu) imleç in yanında donen yuvarlak birden durdu. fare hareket etmiyo ctrl+alt+delete de işe yaramıo kısacası hiç bir işlem yapamıonuz.bilgisayarı düğmeden kapttım tekrar açtım yine aynı şey.Bu sefer güvenli modda denedim ve bilgisayar tıkır tıkır çalışıo.Ancak güvenli modda da heer özellik yok ve ordada yaklaşık 1 saat sonra kasıo takılıo.... Lütfen yardım edin bilgisayarsız bir hayat ne demektir bilirsiniz...Bu yazıyı okuduysanız çok teşekkürler.En kısa zamanda lütfen yardım.İsteyen özel mesaj da atabilir.Bu arada internete de Ağ ile güvenli moddan giriyorum yani hala tam yetkim yok....hiç yardım yokmu lütfen

---------- saat 22:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:21 eklenmişti ----------

arkadaşlar çok yardıma ihtiyacım var üşenmeyin lütfen size minnetar kalıcam yardım ederseniz bu arada yardım edene bonus vericem

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Makinanın özellikleri yetiyordur sanırım vista için. format atarken hdd in tamamına attın mı formatı ? virüs olabilir.
ram durumu nasıl % kaç?

krm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Sadece C:/ye attım çünkü D:/de onemli dosyalarım vardı RAM:%36 şu anda ve bu arada bir yakınım var oda D:/deki virüs C:/ye bulaşmış olabilir dedi yardım için teşekkürler....

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
krdeş kenar çubuğunda sorun var onla ilgili servisi bul kapat birde en iyi ihtimalle format atman gereke bilir mscongiften sidebarı da kapata bilirsin. şimdiye kadar anlattıklarından anladığım sorun side barda yada oraya eklediğin bi gadget da. kolay gelsin

krm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada Ultimate format atınca (eskiden Home Basic'di) RAM'İ bikaç MB yedi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yazdığın mesaj , konu başlığı , flood çabaları bu koşullar altında çok fazla yardım alacağını sanmıyorum :)

krm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun kenar çubuğunda değil.bi ekran görüntüsü çekiim dicem ama bilgisayar normal modda işlem yapamıo.sadece bilgisayar donup kalıo düğmesine basılı tutup kapatmak zorunda kalıom... bu arada C:/ sistem sürücüm ve orada bootsect die bi dosya var ve sistem dosyası dio ama hiçbir klasörün içinde değil ole dışarda

---------- saat 22:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:39 eklenmişti ----------

ve bu arada flood yapmıyorum bilgisayarımın halini gorseniz....

---------- saat 22:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:42 eklenmişti ----------

üzgünüm ama güvenli modda resim koyamıyorum

---------- saat 22:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:45 eklenmişti ----------

Arkadaşlar çok acil yardima ihtiyacim var

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bütün başlangıç öğelerini devre dışı bırak. veya en güzeli vistadan kurtul. ya xp kullan yada -tavsiye ederim- win7. Yoksa bu vista daha seni çok uğraştırır.

krm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımlarınız için çhok tşkler.... sorunumu format atarak çözdüm :clap::clap: