Bilgisayarda Hiçbir Program Açılmıyor

Üzgün fare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kuzenimin laptobunda program simgeleri adobe acrobat a dönmüş hiçbir program açılmıyor ve format atmayı deniyince biosda açılmıyor nedir bu

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
Kuzenimin laptobunda program simgeleri adobe acrobat a dönmüş hiçbir program açılmıyor ve format atmayı deniyince biosda açılmıyor nedir bu
işletim sistemi ne
masaüstü mü mu laptop mu

bilgisayarı yeniden başlat açılırken bios tuşuna bastığında açılması gerek bende biosa giremiyordum yeniden başlarken bios tuşuna basıp girmiştim

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Windows 7 kullanıyorsun galiba eskiden, eski bilgisayarıma öyle olmuştu, Windows 7 kullanıyordum, yanlışlıkla bir programı farklı uzantı ile açmaya çalışmıştım, aynı dediğin şey olmuştu, yapılabilir mi bilmiyorum olmazsa format tek çözüm.

Üzgün fare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Windows 7 kullanıyorsun galiba eskiden, eski bilgisayarıma öyle olmuştu, Windows 7 kullanıyordum, yanlışlıkla bir programı farklı uzantı ile açmaya çalışmıştım, aynı dediğin şey olmuştu, yapılabilir mi bilmiyorum olmazsa format tek çözüm.
tamamdır zaten format atacaz