İroni yapıyorsanız (!) koyun arkadaşı korkutmayın boş boş.gecmis olsun kardesım pc nı ele gecırdım korsan oyun indiriyomuşsun seni ihbar edim mi simdi napim?
Dostum burada korsan ile ilgili birşey yok :/Forumumuzda korsana destek yoktur.
Nereden korsan olduğunu anladınız? uTorrent korsan değildir.Forumumuzda korsana destek yoktur.
Crackli CMD mi kullanıyormuşForumumuzda korsana destek yoktur.
Bu komut bilgisayardaki kullanıcı hesaplarını gösterir, bilgisayarınızı birisinin ele geçirip geçirmediğini göstermez.
e peki nasıl öğrenicem ele geçirilip geçirilmediğiniCrackli CMD mi kullanıyormuş
Bu komut bilgisayardaki kullanıcı hesaplarını gösterir, bilgisayarınızı birisinin ele geçirip geçirmediğini göstermez.
Bakıyorum illegal takılıyoruz, altta birşeyler açık Neyse, o kullanıcılar bilgisayarınızda başka birinin olduğunu göstermiyor.
En temizi format atmak.e peki nasıl öğrenicem ele geçirilip geçirilmediğini
Mesela sizin istemediğiniz bir şey yapıyorsa. Ya kim sizin bilgisayarı ele geçirsin ya ?e peki nasıl öğrenicem ele geçirilip geçirilmediğini
Senin yapmadığın şeyler olmuyorsa birşey yok. İstersen bir antivirüs programı ile tarama yaptır.e peki nasıl öğrenicem ele geçirilip geçirilmediğini
nasıl öğrenebiirim birinin olup olmadıgınıBakıyorum illegal takılıyoruz, altta birşeyler açık Neyse, o kullanıcılar bilgisayarınızda başka birinin olduğunu göstermiyor.
Öğremezsiniz. Format atmanız lazım.nasıl öğrenebiirim birinin olup olmadıgını
Her şey format değil be kardeşim.Öğremezsiniz. Format atmanız lazım.
bu adam doğruları tükürüyorHer şey format değil be kardeşim.