- Reaksiyon puanı
- 5,085
Arkadaşlar bilgisayarcılar güvenilir mi ben sadece termal macun yeniletmek ve fan taktırmak istiyorum çünkü ekran kartı ısısı 112 derece güvenli mi böyle yerler
Güveniyorsan güvenilirArkadaşlar bilgisayarcılar güvenilir mi ben sadece termal macun yeniletmek ve fan taktırmak istiyorum çünkü ekran kartı ısısı 112 derece güvenli mi böyle yerler
cpu yu yaparımda ekran kartı sıkıntıKendin yapabilirsin
Babamın çalıştığı fabrikadaki bilgisayarcıMümkünse tanıdık birine götür.
Ekran kartı biraz sıkıntılı zor işcpu yu yaparımda ekran kartı sıkıntı
YasakGidip başında bekle![]()
Babanın her gün yüz yüze geldiği biriyle sıkıntı olacağını sanmıyorum.Babamın çalıştığı fabrikadaki bilgisayarcı
Yasaksa hiç götürmeni tavsiye etmiyorum.
Yasak mı ? 2 Kere şehir dışı çevirmelere girdim 1 hafta içinde ?
İşlemciyi kendin yap ekran kartını bilgisayarcıya yaptırArkadaşlar işlemci sıkıntı değil ekran kartı ısınıyor işlemci olsa ben yapardım zaten 10 tl lik işlemci
112 derece hiç az değil, hatta aşırı fazla. Elinde patlamadan bir şekilde halletmeye çalış.Arkadaşlar işlemci sıkıntı değil ekran kartı ısınıyor işlemci olsa ben yapardım zaten 10 tl lik işlemci
Bilgisayarcıya götürmeden pc nin herşeyini not alıp bilgisayar kasasını açıp video çekem miİşlemciyi kendin yap ekran kartını bilgisayarcıya yaptır
İstersenBilgisayarcıya götürmeden pc nin herşeyini not alıp bilgisayar kasasını açıp video çekem mi
Saat 4 te götürmeyi düşünüyorum çok drop geliyor götüreyim miİstersen
Hocam mavi ekran hatalarıda almaya başladım 1 aydırBabanın her gün yüz yüze geldiği biriyle sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Götür hayırlısıSaat 4 te götürmeyi düşünüyorum çok drop geliyor götüreyim mi
8 yıllık amd radeon hd 6350 iyi derse boğarım"Güzel ekran kartın varmış ... "
bunu duyduysan güvenme