Büyük ihtimalle. Eğer kaçak sitelerden oyun/yazılım indiriyor iseniz çok yüksek ihtimal virüsdür.arkadaşlar hack tool diye uygulama buldu defender virüsmüdür bu
en son lfs indirm sitessinden okadarrBüyük ihtimalle. Eğer kaçak sitelerden oyun/yazılım indiriyor iseniz çok yüksek ihtimal virüsdür.
Bu virüsü daha önce duymuştum, crack/windows etkinleştirme programları aracılığı ile bulaşıyor, malwarebytes indirip tarama yaptırın.arkadaşlar hack tool diye uygulama buldu defender virüsmüdür bu
temizledim ben galibamayb ater bas sonra start de eposta vermedeneğer virüs bulmazsa pceni sömürecek bitdefender antivriüsünü kur sonra tara
bulamadıysa malwarebytes bitdefender kur. gene olmadıysa hack tool dosyalarına git. ardından tamamıyla temizle.temizledim ben galiba
Amcam kurmuştu bılgısayacıbulamadıysa malwarebytes bitdefender kur. gene olmadıysa hack tool dosyalarına git. ardından tamamıyla temizle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım yardım edebilmissimdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hack tool. aslında bir virüs değil. Orijinal olmayan Windows veya Office 365 yazılımı kullanıyorsan bunların aktivasyonu için kullanılan bir programlardır.
Bunlar Neyle Temizlenir?
Malware-Bytes
Emisoft. Emsisoft | Award-Winning Anti-Malware & Anti-Virus Software
windows crack uygulamalarında oluyor genellde. ve torremt oyunlardaHocam o %70 ihtimalle virüs değil bende onu çok yaşamıştım, eğer crackli veya torrent üzerinden kaçak indirdiyseniz genellikle defender bunu virüs olarak algılıyor. Defender yerine başka bir antivirüs kullanmayı deneyin. Zaten şunu da söylemeliyim ki Defender çok iyi bir antivirüs değil. Onun yerine malwarebytes combofix kaspersky (lisanslı) kullanabilirsiniz çok da memnunum...
Virüs olarak algılar crack için gerekli bir program silersen crack olan şeyler hata verebilir windows crackse oda dahil zararsız bir virüs olarak geçer tabi siz bilirsiniz yüzde yüz hata vericek diye birşey yokarkadaşlar hack tool diye uygulama buldu defender virüsmüdür bu