bilgisayara virüsmü bulaştı

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
arkadaşlar hack tool diye uygulama buldu defender virüsmüdür bu

Targaryen

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Hacktool genelde torrent oyunlarda yapılan crack işlemi sonucu windows defenderin gördüğü bir yazılım. Bir çok torrent oyun yayınlayan yerlerde yazanlara göre zararlı bir şey değil.Tabi kesin bir şey söylemek mümkün değil

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
peki birşey sorcam ben sınıfın akılı tahtasına bkıyom hocaa bilmiyor bende tardım virus armı diye bu çıktı 8 ay önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sordugum beenim pc

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
3.parti indirmiyorum. ama büyük ihtimal virüstür. malwarebytes indir. tara

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
1599989315379.png

burda neyapcam

1599989353302.png

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
mayb ater bas sonra start de eposta vermeden :) eğer virüs bulmazsa pceni sömürecek bitdefender antivriüsünü kur sonra tara

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
temizledim ben galiba
bulamadıysa malwarebytes bitdefender kur. gene olmadıysa hack tool dosyalarına git. ardından tamamıyla temizle.

Umarım yardım edebilmissimdir.

hack tool. aslında bir virüs değil. Orijinal olmayan Windows veya Office 365 yazılımı kullanıyorsan bunların aktivasyonu için kullanılan bir programlardır.

Bunlar Neyle Temizlenir?
Malware-Bytes
Emisoft. Emsisoft | Award-Winning Anti-Malware & Anti-Virus Software

Son düzenleme:

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
bulamadıysa malwarebytes bitdefender kur. gene olmadıysa hack tool dosyalarına git. ardından tamamıyla temizle.

Umarım yardım edebilmissimdir.

hack tool. aslında bir virüs değil. Orijinal olmayan Windows veya Office 365 yazılımı kullanıyorsan bunların aktivasyonu için kullanılan bir programlardır.

Bunlar Neyle Temizlenir?
Malware-Bytes
Emisoft. Emsisoft | Award-Winning Anti-Malware & Anti-Virus Software
Amcam kurmuştu bılgısayacı

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Hocam o %70 ihtimalle virüs değil bende onu çok yaşamıştım, eğer crackli veya torrent üzerinden kaçak indirdiyseniz genellikle defender bunu virüs olarak algılıyor. Defender yerine başka bir antivirüs kullanmayı deneyin. Zaten şunu da söylemeliyim ki Defender çok iyi bir antivirüs değil. Onun yerine malwarebytes combofix kaspersky (lisanslı) kullanabilirsiniz çok da memnunum...

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Hocam o %70 ihtimalle virüs değil bende onu çok yaşamıştım, eğer crackli veya torrent üzerinden kaçak indirdiyseniz genellikle defender bunu virüs olarak algılıyor. Defender yerine başka bir antivirüs kullanmayı deneyin. Zaten şunu da söylemeliyim ki Defender çok iyi bir antivirüs değil. Onun yerine malwarebytes combofix kaspersky (lisanslı) kullanabilirsiniz çok da memnunum...
windows crack uygulamalarında oluyor genellde. ve torremt oyunlarda

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
arkadaşlar hack tool diye uygulama buldu defender virüsmüdür bu
Virüs olarak algılar crack için gerekli bir program silersen crack olan şeyler hata verebilir windows crackse oda dahil zararsız bir virüs olarak geçer tabi siz bilirsiniz yüzde yüz hata vericek diye birşey yok

Reaksiyon puanı
16,128
korsana destek vermiyoruz. yoksa paran oynama... param yok Linux Mint ve AssaultCube,Torcs var...

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Tespit detaylarına bakmak yararlı olabilirdi. HackTool, kötü amaçlı yazılım veya istenmeyen yazılımlarla ilişkilendirilebilecek bir yazılım türüdür. Genellikle Microsoft yazılımının kayıtsız kopyalarını "kırmak" veya yamalamak için kullanılan yazılımlarda karşılaşılıyor. Bu araçlarla dağıtılan kötü amaçlı yazılımlar da var.