Yardım Bilgisayara virüs inmeye çalışmış

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, bugün dayım bilgisayarı benden izinsiz aldı Mac izlemek için program indirmiş. Kaspersky trojan dedi. Hâlâ bilgisayarda. İndirmeye çalışıyor bir şey olmaz diyor. Alamıyorum bilgisayarı.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Selamlar, bugün dayım bilgisayarı benden izinsiz aldı Mac izlemek için program indirmiş. Kaspersky trojan dedi. Hâlâ bilgisayarda. İndirmeye çalışıyor bir şey olmaz diyor. Alamıyorum bilgisayarı.
Maç izlemek için program ne alaka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vur kafasına al,bilgisayarı.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Korsan… hemen polisi ara.
Maç izlemek için dedi ama maç izlemiyor başka bir şey indiriyor.

Az önce sordum. Maç izlerken yanlış siteye girmiş ve otomatik indirme başlatılmış. Virüs bulaşmış mıdır?

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Çok sinir bozucu bir durum. Ben olsam çıldırmıştım herhalde. Teknolojik eşyalarımı paylaşmayı hiç sevmem.

Ekber_Rog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virus enggellese bile inmis ekan kati gucsuzlemisse maden yapiyor virus

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Hayır git maçı başka yerden seyret. Bana çok ters bir durum. Korsan yayın siteleri virüs dolu zaten, bulaşmamak gerek. Premier lig, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig takip eden bir futbolsever olarak bende kendimi zor tutuyorum bazen. ?
Maç izlemek için yanlış siteye girmiş otomatik indirme başlatılmış. Kaspersky engellemisti ama akşam tarama yaptığımda not-a-virus isimli yüksek ihtimal reklam virüsü olan bir şey buldu ki bu zaten tarayıcıdan bulasabilen bir şey diye biliyorum.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Maç izleyecekse korsan izlememeli bence. Eğer sıkı maç izliyorsa üyelik alabilir. Aksi takdirde cihazı riske atıyor. Yine de kendi tercihi tabii.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Maç izlemek için yanlış siteye girmiş otomatik indirme başlatılmış. Kaspersky engellemisti ama akşam tarama yaptığımda not-a-virus isimli yüksek ihtimal reklam virüsü olan bir şey buldu ki bu zaten tarayıcıdan bulasabilen bir şey diye biliyorum.
Hocam sorun olmaz.Virüsü kurması lazım.Ha belki tarayıcıya eklenti kurmuş olabilir.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Hocam sorun olmaz.Virüsü kurması lazım.Ha belki tarayıcıya eklenti kurmuş olabilir.
İndirilen şeyi kurmamış ama tarayıcıya bulaşmış galiba bulduğu virüs Google in c ile başlayan bir dosyasındaydi. Hatırlamıyorum tam.

Şuan Google i silmeye çalışıyorum virüsü orada bulmuştu eğer silinmediyse komple silinsin

Son düzenleme:

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
İndirilen şeyi kurmamış ama tarayıcıya bulaşmış galiba bulduğu virüs Google in c ile başlayan bir dosyasındaydi. Hatırlamıyorum tam.

Şuan Google i silmeye çalışıyorum virüsü orada bulmuştu eğer silinmediyse komple silinsin
Bilgisayar çorbaya döndü iyice, sırf bir virüs için format atmazdım ama daralıyorum ben yerinizde olsam format atardım.