- Reaksiyon puanı
- 3,844
İyi forumlar. Şöyle bir sorunum var. Bilgisayara güç verince kendiliğinden açılıyor. Önceden anakarttan şüpheleniyordum. Asus değiştirdi kartımı. Sonra aklıma işlemci geldi. İşlemciyi inventus'un servisine gönderdim. Birçok test yapıldığı söylendi. Yani işlemcide sorun yokmuş. Power da en iyi markadan birinden aldım. Cooler master 750w 80+ gold sertifikalı. Tabi bazen oluyor bu durum. Rami de memtest ile test ettim. Sorun çıkmadı. Bilgisayarım yeni sayılır. Özellikleri çok iyi. Doğal olarak en ufak şeyde insanın canı sıkılıyor. Garanti bitmeden sorunu çözüp işin içinden çıkmak istiyorum. Ekran kartını da yeni aldım. Çok önceden de asus anakartı yaptık diye yolladıklarında kernel power hatası veriyordu. 41 63 olan. Bir iki kez gene oldu. Baya zaman oldu şimdi sorun yok gibi. Kendiliğinden açılma da her zaman olmuyor. Bios güncel ve ayarları power off da. Yani sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Sizce sorun neden kaynaklı. Birde cs go açılmıyor masaüstümde. Diğer oyunlarda sıkıntı yok. Bana işlemci gibi geldi.