başka oyunlarda var mı bu olay?Arkadaşlar ben dizüstü PC alalı 5 sene oldu hiçbir bakım yaptırmadım Eskiden pubg mobil kasmasdı ama şimdi ise 20 FPS bile yok sizce onla alâkası varmı bide çok yavaşladı sizce ne gibi bakımlar yaptırılmalı
Termal macun değiştirin, Malwarebytes ile tarama yapın ayrıca GNU/Linux dağıtımlarına yönelebilirsiniz.
bencede yaniHer konuda linux önermekten vazgeçin arkadaşlar. Konu açan kişi sadece fps düşüklüğü için konu açmış işletim sistemi ile alakalı bir şikayet belirtmemiş. Termal macun bakımı falan yapılsa düzelecek sorunu linux önermenin mantığı nedir?
Komple bilgisayar da yavaşlama varbaşka oyunlarda var mı bu olay?
Güncel Windows sürümleri için sistem yetersiz ise GNU/Linux'un en mantıklı seçenek olduğunu düşünüyorum. Tabii ki de kimse beni dinlemek zorunda değil sadece tavsiyem bu yönde.Her konuda linux önermekten vazgeçin arkadaşlar. Konu açan kişi sadece fps düşüklüğü için konu açmış işletim sistemi ile alakalı bir şikayet belirtmemiş. Termal macun bakımı falan yapılsa düzelecek sorunu linux önermenin mantığı nedir?
görev yöneticinizden raminizin kullanımını atabilirmisiniz?Komple bilgisayar da yavaşlama var
Güncel Windows sürümleri için sistem yetersiz ise GNU/Linux'un en mantıklı seçenek olduğunu düşünüyorum. Tabii ki de kimse beni dinlemek zorunda değil sadece tavsiyem bu yönde.
bencede yani
ne linuxmuş arkadaş
Biraz daha bilgi verebilir misiniz nasıl oluyor o konuTermal macun değiştirin, Malwarebytes ile tarama yapın ayrıca GNU/Linux dağıtımlarına yönelebilirsiniz.
Hocam sistem özelliklerinizi atar mısınız sisteminiz iyi mi bakalımBiraz daha bilgi verebilir misiniz nasıl oluyor o konu
Atayım hocamHocam sistem özelliklerinizi atar mısınız sisteminiz iyi mi bakalım
Hocam sistem özelliklerinizi atar mısınız sisteminiz iyi mi bakalım
Hocam sistem özelliklerinizi atar mısınız sisteminiz iyi mi bakalım
Hocam atmamışsınız direk söyleyin ram işlemci yi.
Intel (R) Core (Tm) i5-5200U CPU @ 2.20 GHz 2.20 GHz Ram:8 GB 64 bit ekran kartı Geforce 820 mHocam sistem özelliklerinizi atar mısınız sisteminiz iyi mi bakalım
Acaba hangi uygulamayı kullanmam gerekirSıcaklık değerlerini de belirtin.
Aslında çoğunlukla 8.1 de öneriyorum. Sadece bu sefer önermedim 8.1Windows 8.1 kurabilir mesela.
hdd varsa 8.1e gecse de pek fayda olmaz 7ye gecmesi lazim ama ssd cok pahali degil aslinda degistirebilirOrta sistem yani aşırı kötü değil core 2 duo sistemlere göre yani ssd varsa Windows 10 geçin hdd varsa Windows 8.1 e geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Core temp oyun içinde msi afterburne ile gösterin ekran alıntısı atın
hdd varsa 8.1e gecse de pek fayda olmaz 7ye gecmesi lazim ama ssd cok pahali degil aslinda degistirebilir
ben ghostspectrenin modlanmis windows 10unu kullaniyorum isletim sistemi 6gb mi ne yer kapliyor ve bosta 700mb ram tuketiyor (4gb)HDD'de bile Windows 8.1 bazen sıkıntı yaşatıyor disk kullanımı sorunu çıkıyor genelde. SSD pek pahalı değil ama şuan pek parasını hak eden ürünler yok SSD konusunda. Bende mesela SSD olmasına rağmen Windows 7 kullanıyorum bana daha hızlı ve daha sorunsuz geliyor. 8.1 de mesela en sık yaşadığım sıkıntı ne diye sorsan bana kendi içinde hazır olarak gelen uygulamaları kafasına göre durduk yere siliniyor. O yüzden 8.1'i pek önermiyorum.
Oyun içi msi afterburner ayarları yapın. Diğeri de aida64 hwmonitor de olur.
Valorant düşük ayarlarda 68 sıcaklıkOrta sistem yani aşırı kötü değil core 2 duo sistemlere göre yani ssd varsa Windows 10 geçin hdd varsa Windows 8.1 e geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Core temp oyun içinde msi afterburne ile gösterin ekran alıntısı atın
ben ghostspectrenin modlanmis windows 10unu kullaniyorum isletim sistemi 6gb mi ne yer kapliyor ve bosta 700mb ram tuketiyor (4gb)
cok fark yaratmiyor asiri dusuk sistem olmasi gerekiyor fark yapmasi icin gercektenOnlar hep dandik bende kullandım uzun süreli kullanıma gelmez o tarz sistemler. En güzeli ya kendin yapacaksın Ntlite ve Dism++ kullanarak yada düşük versiyon windows 10 kullanıcaksın.
Aslında iyi çalışacağını bilsem bende kurabilirim. Sistemim iyi fakat sadelik seviyorum. Ama hiçbiri orjinali gibi olmaz hatalar çıkartır hep.Onlar hep dandik bende kullandım uzun süreli kullanıma gelmez o tarz sistemler. En güzeli ya kendin yapacaksın Ntlite ve Dism++ kullanarak yada düşük versiyon windows 10 kullanıcaksın.
Aslında iyi çalışacağını bilsem bende kurabilirim. Sistemim iyi fakat sadelik seviyorum. Ama hiçbiri orjinali gibi olmaz hatalar çıkartır hep.
Doğru bende kullanmam kolay kolay. Zaten orjinal iso kullanıyorum. Ama aklıma gelen şu. Mesela mağazaydı şuydu buydu windows 7 haline getirsek elbet hata vermez mi editli sistem ?Bu iki program zaten extreme bir program değil edit seçenekleri hep denenmiş sorun çıkartmayan seçenekler. Yani bunu kullanınca sana bozuk bir ISO vermiyor. Ben de yaptım kendime göre bir sistem mesela 1809 versiyonu üzerinden çok hızlı ve akıcı bir sistem oldu mesela. Tabi tercih meselesi. Gavurun yaptığı sistemi ben kullanmam şahsen belki de içerisine bir şeyler atmıştır arkaplan da seni izliyor bile olabilir.