Bilgisayar ve Sorunları konusunda ne kadar bilgilisiniz?

Bilgisayar ve Sorunları konusunda ne kadar bilgilisiniz?

• Henüz yeni öğreniyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiç anlamam

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bilgisayar bilginiz ne kadar? Sorunlarla karşı çözüm üretebiliyor musunuz?

Yoksa, hiç anlamam götürürüm servise yaptırırım diyenlerden misiniz?

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamen kendim çözüm üretirim.Bi sorun çıktığı zaman kafamda hemen 'O olmazsa böyle,o olmazsa böyle,o da olmazsa şöyle' diye çözümler üretirim

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bilgisayar yazılımsal olarak cözüm sorunları %100 yetenekli ve beceri sahıbım

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla benim laptop 7 yıllık 7 yıldır bi kere servise götürmedim gerektiği zaman formattı havalanrımasını temizlemekti falan filan 7 yıl dayandırdım ama son 1 yıldır çok hantallaştı doğaldır ama 1.5 Ghz 64 Mb ekran kartı 736MB Ram ve çok yüksek kapasiteli 28 Gb harddiskle ( :DDD ) nereye kadar dayancak daha :D

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
donanım kısmından anlamam diğer türlü sorunları elimden geldiğince kendim halletmeye çalışırım

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Donanımsal olarak sadece temizlikten anlıyorum.

Yazılımsal olarak çoğu sorunu kendim halledebiliyorum; ama bir bilene danışmak da gerekebiliyor zaman zaman. SDN ne güne duruyor. :)

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Servise asla göndermem. Şu ana kadar yaşadığım tek sorun 4gb ramin 3.3 gözükmesiydi, bios üzerinde memory remap özelliği olmadığı için bir şey yapamayıp foruma konu açmıştım.

Donanım olarak sorun sadece bir kere yaşadım. O da eski kasama takacağım hd 3650 ekran kartını kaybetmek oldu.
Yazılımsal olarak çok sorun yaşamadım fakat kendim düzeltemediğim mavi ekran hatalarında birilerine danışmam gerekebiliyor.

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende donanim bilgileri var.Yazılım biraz var(C#ve LUA biliyorum,LUA çok iyi değil ama)
PhotoShop biliyorum,After Effect öğreniyorum.

Mr_YAMYAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hardware'ciyimdir. İşlemciler olsun bilgisayarın başka bir elektronik parçası olsun, eciğini bücüğünü bilirim. Makina dili ve assembler de çalışmıştım, ancak günümüz işlemcilerinin anladığı komut dizeleri oldukça geliştiği için ben çok geride kaldım.
Hala bir SCSI birimi ya da SATA birimi, sistemi boot etmeden yüklemeyi öğrenemdim:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Valla söz konusu bilişim ve bilgisayar olunca BİLİYORUM diye bi kavram yok.. Çünkü bugün iyi bildiğin şey yarın tarih olur yani sürekli kendini update yapmalısın aksi halde bişey bilmiyorsun demektir.. İşte bende elimden geldiğince kendimi güncel tutmaya çalışıyorum..

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla benim laptop 7 yıllık 7 yıldır bi kere servise götürmedim gerektiği zaman formattı havalanrımasını temizlemekti falan filan 7 yıl dayandırdım ama son 1 yıldır çok hantallaştı doğaldır ama 1.5 Ghz 64 Mb ekran kartı 736MB Ram ve çok yüksek kapasiteli 28 Gb harddiskle ( :DDD ) nereye kadar dayancak daha :D

görmek istiyoruz onu :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kendim yapmaya çalışırım baktım olmadı forumlarda sormaktan da çekinmem