Bilgisayar Usb Bellege Dosya Yazmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dezuw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde yeni aldığım toshiba marka 14 gb usb bellek var. Bilgisayarıma takıp 8 gb lık bir dosyayı atmaya çalıştım. Ama bu dosya diskte zaten var diye hata aldim. Bu hatayı daha once 8 gblik baska bi usb de almıştım ama usb yi birkac kere sertce dusurdugum icin bozdum sanmıştım. Ama ayni 2 usb yi bir laptopa taktim ve sorunsuz sekilde icine 1 gb lik birseyler atabildim
Acaba sorun nedir ve nasil cozerim? İşin garibi arkadastam bir usb aldim ama ona 8gb lik dosya yazabildim acaba pc benle dalgami geciyor?
Birde 14 gblik usb yi bicimlendirirken elektrik gitti ve tekrar bicimlendirmeyi denediğimde hata aldim aama laptopta sorunsuz bir sekilde bicimlendirdim.
Lütfen yardım edin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
NTSF olarak biçimlendirirsen istediğin kadar büyük dosya atabilirsin.

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
NTSF olarak biçimlendirirsen istediğin kadar büyük dosya atabilirsin.

Yok kardes sorun Büyük dosyayla alakali değil 8gb lik usb zaten ntsf idi fat32 oldugu icin atmasaydi farklı bir hata veriyordu ama benim aldigim hatayi internette aradim ama bir sey bulamadim

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şimdide aşşağıdaki hatayı veriyor ne yapmam lazım yardım edin
EF8AbEF.jpg

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Zaten o kadar boş yerin yok :)

(Başka bir usb portundan dene)

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş o resmi internetten buldum orasını fark etmemişim ama benim usb de yeterli alan var ama aynı hatayı alıyorum 3 farklı porttan denedim sonuç aynı.