K /\ /\ N
Profesör
Bana 1000-1200 civarı beni 2-3 yıl oyunları full veya bir altı ayarlarda götürücek bilgisayar lazım. Öncelikli tercihim asus.
Bana 1000-1200 civarı beni 2-3 yıl oyunları full veya bir altı ayarlarda götürücek bilgisayar lazım. Öncelikli tercihim asus.
[MENTION=301569]zafer.[/MENTION] inde dediği gibi masaüstü tercih etmen gerekli. İşlemci ya da ram olarak tabiki laptoplar güçlü denebilir ama oyun için en önemli öge ekran kartı ve laptopların az enerji tüketmek zorunda olmasından dolayı ekran kartları o kadar iyi olmuyor. Tabi boyut sorunu falan da var. Neyse sadede gelecek olursak toplama bir kasa senin için ideal çözüm olacaktır. İstediğin fiyat aralığında güzel makineler toplanabilirBana 1000-1200 civarı beni 2-3 yıl oyunları full veya bir altı ayarlarda götürücek bilgisayar lazım. Öncelikli tercihim asus.
sa karkadaslar
ben bir bilgisayar düzecem interneten araştıma yaptım ve en iyi ürünleri seçtim en tutulan oyun için en iyi olan parcalar
bu parçalar arasında bu kötü şu nu tavsiye ederim diyen varsa lütfen benimle paylaşsın
PARÇALAR
AnaKart
Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart
Ram
Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB)
İşlemci[bunu önerdiler oyun için]
AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci
Ekran Kartı
Gigabyte nVIDIA GTX 660 OC 2048MB DDR5 192 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı
Power
Aerocool Strike X 500W 80+ Plus Bronz Güç Kaynağı(AE-STRIKEX-PSU-
İşlemci Sogutucu
Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel / AMD Uyumlu İşlemci [link] Sogutucunun: http://www.teknobiyotik.com/overclo...-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html
Lütfen hangi parcam kötü.... lütfen yardım Saolun
Toplma 1500-1600 ututyor fiyatı
zafer aga bişi dicem
SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN
bumu daha iyi
Gigabyte nVIDIA GTX 660 OC 2048MB DDR5 192 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı
bumu ::?
Zafer kardeşim tavsiyen için çok teşekkür ederim benim parçalardan daha iyi ve hızlı umarım bir sıkıntı yaşamam senin söle digin gibi düzecem
bide ben bu parçalarla crysis 3 ü full çözünürlük oynaya bilirim deilmi :? hiç donmadan