Ananim
Profesör
Bilgisayarımın cpu ram vs sıcaklıklarını ölçmek için program önerisi.
İşletim sistemi : win10
Laptop marka : acer
Sorun olurmu laptop msi değil ya ?msi.afterburner'i önerebilirim reis
yok reis benim sistem msi değil (toplama) fakat kullanabiliyorum istersen ss atabilirimSorun olurmu laptop msi değil ya ?
Yok sorun olmuyosa sorun yok hashahayok reis benim sistem msi değil (toplama) fakat kullanabiliyorum istersen ss atabilirim
tamamdır reisYok sorun olmuyosa sorun yok hashaha
Teşekkürler peki önerebileceğiniz uygulama varmı ?Görev yöneticisi, Performans sekmesi.
Bugüne kadar gerek duymadığım için pek, bilmiyorum.Teşekkürler peki önerebileceğiniz uygulama varmı ?
Teşekkürler amd değil maalesef.Bugüne kadar gerek duymadığım için pek, bilmiyorum.
AMD'nin kendi ölçüm aracı var. Sistemin AMD ise kullan onu.
Anlık ölçek için oyunlarda, FPS Monitor var.Teşekkürler amd değil maalesef.
Speccy işinizi görür.Bilgisayarımın cpu ram vs sıcaklıklarını ölçmek için program önerisi.
CPUID HWMonitor.Bilgisayarımın cpu ram vs sıcaklıklarını ölçmek için program önerisi.
benim işlemcim intel, aida64 extreme kullanıyorum memnunumTeşekkürler amd değil maalesef.
Oyun için değerlere bakıyorsan iş görür.Şu anlık afterburner da karar kıldım mesaj atanlara thx
Bende sıcaklık göstermiyor?Anlık ölçek için oyunlarda, FPS Monitor var.
Onun dışında tüm bilgileri, Görev yöneticisi güzelce gösteriyor.
Tam olarak oyun için değil oyun açık değilken kullansam göstermez mi ?Oyun için değerlere bakıyorsan iş görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende sıcaklık göstermiyor?
Bende arıyorum ama yukarıdakileri denemedim.Şuan deneyesimde yok hiç,üşendim ama msi afterburner oyunda kullanımları,ortalama/min./maks. fps değerlerini vs. başarılı birşekilde gösteriyor.Tam olarak oyun için değil oyun açık değilken kullansam göstermez mi ?
Yani arkada programlar çalışırken kaç harcıyor ona bakmak için arıyorum oyun için değil.
Vallahi bende arıyorum şu an msi en iyisi gibi yukardakileri bende denemedim.Bende arıyorum ama yukarıdakileri denemedim.Şuan deneyesimde yok hiç,üşendim ama msi afterburner oyunda kullanımları,ortalama/min./maks. fps değerlerini vs. başarılı birşekilde gösteriyor.![]()