Bilgisayar Ses Sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tarih ve satt ayarının yanındaki ses ayarım gitmiş bir türlü ses çıkmıyor ne yapayım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a benım pc de saatın yanındakı ses sımgesının uzerınde carpı ısaretı var ses gelmıyor ne yapmam gerek bı yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş windows 7 ses gelm,yor hapoırler sağlam adam dedi ses sürücüsü silinmiş ses sürücüsü adını yazrmısınız 32 bit

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler benim ekran ve ses gidio ne yapmalıyım lütfen acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows8 in guncellestirmelerden sonra olusan sorunlarindan biri bu sesin gitmesi. Benim sistemimde de surekli oluyor ve cozuyorum. Sizinde uygulamanizi tavsiye ederim.
Denetim masasi/Sistem/Aygit yoneticisi/Ses girisleri ve cikislari/Realtek High Definitaion Audio nun uzerine gelerek sagla tikliyoruz ve buradan Devre disi biraki tikliyoruz. Sonra sayfanin en ustundeki basliklardaki 5. baslik Donanim degisikliklerini tarayi tikliyoruz. Ekranin sag altindaki ses denetiminden sesi acip kapayarak tin sesini duyuyoruz. Sonra da pc veya notebookunuzu tekrar baslatarak sorunun cozuldugunu goruyoruz. Eger sorun cozulmediyse, Ses giris ve cikislarindaki 3 adet Realtek high defination Audio basligi icinde ayni islemi tekrarlayin.

Kolay gelsin. Devrim KARACAN

kardeş Allah senden razı olsun. Belki onlarca çözüm denedim hiç biri olmadı. senin dediğin gibi yaptım sorun çözüldü. Allah tuttuğunu altın etsin :) neden böyle oluyor acaba çok saçma..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende win 8 den win 8.1 e geçince gitmişti aygıt yöneticisinden ses,video denetleyicisinden realtek i devre dışı bıraktım pc ye reset atıp açtm sonra etkinleştirdim düzeldi birde bunu denemenizi öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim de pcnin sesi çıkmıyor. bilgisayarı tamire göndermiştim menteşesi kapağını kapatınca kırılmıştı.. o değişti..seste önceden problem yoktu şimdi ses yok.. ayrı hoparlör takınca ses gelio..acaba tamire verdiğim yer kablosunu falan takmamış olabilir mi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim pc de ses tamamen yok sağ alt köşede bile ses ikonu yok sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum günlerdir uğraştığım sorunu çözdüm yönlendirmenle. Teşekkürler, paylaşımın için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:helpsmilie: ya nolur yardm ediniz windows 7 kullanıcısıyım . ses alasmıyorum :( acil yardmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de ne yaptıysam düzeltemedim.Bılgısayarımın sesi cızırtılı çıkıyor.netteki çözümleri deniyorum ama olmuyor.windows 7 kullanıyorum.ne yapabılırım?