Merhaba arkadaşlar. 5 yıldır kullandığım DELL marka bir bilgisayarım vardı, dayanıklı bir bilgisayardı o yönünü çok seviyordum. Ama artık çok yavaşladı ve iş görmez oldu. Yeni bir bilgisayar almak istiyorum yine dayanıklı bi model arıyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum açıkçası. Sizlerden fikir almak istedim.
- Bilgisayara photoshop CS6 ve sağlam bi virüs programı yükleyeceğim, bu programlar genelde bilgisayarları yavaşlatıyor. O yüzden bu programlarla rahatça kasmadan kullanabileceğim hızlı bir bilgisayar olsun istiyorum.
- Fotoğrafçılıkla uğraştığım için ekran kartı iyi olsun istiyorum.
- Yaşadığım yer yılın 6 ayı çok sıcak olduğu için fanı dayanıklı olsun, uçak gibi ses yapmasın istiyorum. ( Dell bilgisayarımın fanı bozuldu tamir ettirdik 1-2 senedir inanılmaz gürültülü çalışıyor sinir geldi.)
- Bi de ekranı çok büyük olmasın dev gibi laptopları sevmiyorum.
Bu koşullara uyan bir bilgisayar öneriniz var mı? Ya da ben bilgisayar alırken hangi özelliklerine bakmalıyım, hız için hangi özelliğe bakmam gerektiğini bile bilmiyorum baya cahilim.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
- Bilgisayara photoshop CS6 ve sağlam bi virüs programı yükleyeceğim, bu programlar genelde bilgisayarları yavaşlatıyor. O yüzden bu programlarla rahatça kasmadan kullanabileceğim hızlı bir bilgisayar olsun istiyorum.
- Fotoğrafçılıkla uğraştığım için ekran kartı iyi olsun istiyorum.
- Yaşadığım yer yılın 6 ayı çok sıcak olduğu için fanı dayanıklı olsun, uçak gibi ses yapmasın istiyorum. ( Dell bilgisayarımın fanı bozuldu tamir ettirdik 1-2 senedir inanılmaz gürültülü çalışıyor sinir geldi.)
- Bi de ekranı çok büyük olmasın dev gibi laptopları sevmiyorum.
Bu koşullara uyan bir bilgisayar öneriniz var mı? Ya da ben bilgisayar alırken hangi özelliklerine bakmalıyım, hız için hangi özelliğe bakmam gerektiğini bile bilmiyorum baya cahilim.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.