Bilgisayar seçimi için yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 5 yıldır kullandığım DELL marka bir bilgisayarım vardı, dayanıklı bir bilgisayardı o yönünü çok seviyordum. Ama artık çok yavaşladı ve iş görmez oldu. Yeni bir bilgisayar almak istiyorum yine dayanıklı bi model arıyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum açıkçası. Sizlerden fikir almak istedim.

- Bilgisayara photoshop CS6 ve sağlam bi virüs programı yükleyeceğim, bu programlar genelde bilgisayarları yavaşlatıyor. O yüzden bu programlarla rahatça kasmadan kullanabileceğim hızlı bir bilgisayar olsun istiyorum.
- Fotoğrafçılıkla uğraştığım için ekran kartı iyi olsun istiyorum.
- Yaşadığım yer yılın 6 ayı çok sıcak olduğu için fanı dayanıklı olsun, uçak gibi ses yapmasın istiyorum. ( Dell bilgisayarımın fanı bozuldu tamir ettirdik 1-2 senedir inanılmaz gürültülü çalışıyor sinir geldi.)
- Bi de ekranı çok büyük olmasın dev gibi laptopları sevmiyorum.

Bu koşullara uyan bir bilgisayar öneriniz var mı? Ya da ben bilgisayar alırken hangi özelliklerine bakmalıyım, hız için hangi özelliğe bakmam gerektiğini bile bilmiyorum baya cahilim.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fiyatı yazmamışsınız ama ben de [MENTION=280099]omercii[/MENTION] gibi MacBook Pro ya da MacBook Pro Retina Öneririm. Bütçeniz daha düşükse fırından yeni çıkmış, taze taze MacBook Air de işinizi görecektir -yüksek grafikli oyunlar oynamadığınız sürece-. Laptop yerine masaüstü de olabilirse (all-in-one) iMac öneririm. Büyük ekranı, güçlü işlemcisi ve ekran kartı ile istediğinizden fazlasını yapabilirsiniz.

c12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusuruma bakmayın ben fiyat yazmayı unutmuşum haklısınız, 2000-2500ü çok aşmayan bir bilgisayar olsa iyi olur. MacBook bana biraz ağır gelir.

Bir de hp bilgisayarların çok ısınma sorunu var diyorlar, laptopların altına koyulan fanlardan alsam işe yarar mı?

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hp ye hiç bulaşma asustan şaşma n56 serisine bak senin için yeterli olabilir. fiyatıda istediğin boyutlarda :)

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
? yanlış bir öneri her öneriyi dikkate almayınız. Asus notebook ultrabook kısacası dizüstü her makinada başarılı sonuçlar elde etmiş markadır biraz daha araştırın dogru sonuçlara ulaşırsınız :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1

c12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.hizlial.com/samsung-np55...8gb-750gb-2gb-gt650m-156-win/30.001.1271.0236

Arkadaşlar bu bilgisayar nasıl sizce benim isteklerimi karşılar mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim hp gibi ise bu ki sanırım hp şaşmaz , necati şaşmaz gibi oldu :), yılın 6 ayı sıcak bir memlekete gelin olmaz bu :)
benim de en korktuğum şey o, kendi bilgisayarımın fanı bozuldu sonra yenisini yaptırdık uçak gibi ses çıkarıyor. ısınma problemi olsun istemiyorum hiç

Merhabalar,

http://forum.shiftdelete.net/dizust...719-macbook-pro-ve-digerleri.html#post3004076

Yukarıdaki bağlantıyı
Sadece okumanız yeterli.

İyi forumlar..
teşekkür ederim yazıyı okudum ama dediğim gibi şu an bütçem bi bilgisayara 3bin lira vermeyi karşılamıyor malesef:/

Bütçeniz ne kadar ?
bütçem 2000 lira civarlarında

? yanlış bir öneri her öneriyi dikkate almayınız. Asus notebook ultrabook kısacası dizüstü her makinada başarılı sonuçlar elde etmiş markadır biraz daha araştırın dogru sonuçlara ulaşırsınız :)
asus u başka önerenler de oldu ama n56 serisine baktım fiyatları 2700-3300 civarlarında benim için biraz pahalı. indirim beklesem belki daha düşük fiyata bulurum

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usta hafta sonları teknosa ve vatanda indirime giriyorlar :)