Hocam 3 sene önceki ekran kartları bile 64 bit destekliyor bumu desteklemicek havada karada denizde heryerde destekler şüphen olmasın
Hocam 3 sene önceki ekran kartları bile 64 bit destekliyor bumu desteklemicek havada karada denizde heryerde destekler şüphen olmasın![]()
Yok hocam arkadaş'a SAPPHIREHD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI önerdik oda bu kart 64 bit işletim sistemini desteklermi diye sordu bizde her yerde dedikSen şu bit olayını yanlış anladın herhalde. İlk sayfada yazan bit olayı ekran kartının özelliği olarak söylenmiş anladığım kadarı ile. Sen ise işletim sistemi anlamışsın.
Mesela 1gb 256bit ekran kartı ve ya 512mb 64bit ekran kartı var. Ekran kartı alırken bazıları sadece 1gb-2gb olmasına bakar aslında ekran kartının 256 ve ya daha yüksek bitli olması daha yararlıdır.
Yok hocam arkadaş'a SAPPHIREHD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI önerdik oda bu kart 64 bit işletim sistemini desteklermi diye sordu bizde her yerde dedik![]()
ben win7 ultimate 64 bit kullanıyorum. tavsiye ederim. vista ve xp devri geçti artık. 4 gb ram de win7 için yeterli. senin i5 işlemcin de 64 bit desteklidir. önemli olan bu. ekran kartının işletim sisteminin 32 bit/64 bit olamsı ile alakası yok. bu işlemciyi ilgilendiren bir konu.Benefience ve rtsbora sizin işletim sistemi özellikleriniz nelerdir w7 xp vista - 64bit/32bit sp 1 2 3 ve ramlar kac gb bu kadar bunları orenmem benim sorunlarımı çözücek ve ekran kartını alınca mükemmel olucak hayırlıysıyla![]()
arkadaş haklı. şu yazılımı indirip resmini çekip bir paylaş.bu arada konuyu cok takip edemedim ama ekran kartın nasıl 64bit?? 6700 serisinden hangisi?? 6790 belki? yada 6770? 6770 128, 6790 256 bit..
laptop felan değil dimi? sen 64 bit derken işletim sisteminimi söylemiştin? CPU-Z ile ayrıntılı bili alabilirsin.. Eğer 6770 yada 6790 ise sana gayet yeter bunlar.. Formatlanmış bir pc ise bişeyler kurmana gerek yok.. çok büyük performans etkisi getirmez programlarla.. Epey süre geçmişse advanced system care 5.2 ile temizlik ince ayarlar vs otomatik yaptırabılırsın
bu siteye gir:Resim eklemeyi bilmiorum ama resmi çektim.
--- Mesaj Güncellendi ---
Msn ver rtsbora yada sen sole nasıl resim eklerim göstereyim sen bana ona göre bilgi ver.
file:///C:/Users/PC/Desktop/Adsız.png
rts bora çektim resmi nasıl yüküyecem
senin kart HD 6790. 256 bitlik güçlü bir kart. HD 6850'ye çok yakın. değişmene gerek yok. sistem bu haliyle gayet iyi.bu işte
gine olmadı
![]()
rtsbora ekledim kardeşim iyimi ekran kartı.?
senin kart HD 6790. 256 bitlik güçlü bir kart. HD 6850'ye çok yakın. değişmene gerek yok. sistem bu haliyle gayet iyi.
http://www.legitreviews.com/article/1585/3/