Öneri Bilgisayar Önerisi

Elberucmakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar 4000-6000 TL civarında LoL ve son 2-3 senede çıkan bilgisayar oyunlarını sorun çıkarmadan ortalama veya biraz üstü performansta oynayabileceğim masaüstü bilgisayarlar önerilerinizi bekliyorum. Toplama veyahutta hazır vaziyette alabileceğim modeller nelerdir ?
(Malum dolar aldı başını gitti benim de bütçem bu kadar :) )

Sadece kasa için öneri istiyorum . Diğer bileşenlerim elim de mevcut.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Arkadaşlar 4000-6000 TL civarında LoL ve son 2-3 senede çıkan bilgisayar oyunlarını sorun çıkarmadan ortalama veya biraz üstü performansta oynayabileceğim masaüstü bilgisayarlar önerilerinizi bekliyorum. Toplama veyahutta hazır vaziyette alabileceğim modeller nelerdir ?
(Malum dolar aldı başını gitti benim de bütçem bu kadar :) )

Sadece kasa için öneri istiyorum . Diğer bileşenlerim elim de mevcut.
Hocam evet dolar yükseldi ama burada asıl olay mining çip krizi pandemi ve talepten kaynaklı bir artış var dolar etki ediyor ama bu dediklerim dünya genelinde fiyatların yükselmesine neden oldu 1000 Tl aşım yaparsan bunu almanı öneririm eğer yapamazsan apu sistem toplarım
1623602584132.png

Elberucmakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Hocam evet dolar yükseldi ama burada asıl olay mining çip krizi pandemi ve talepten kaynaklı bir artış var dolar etki ediyor ama bu dediklerim dünya genelinde fiyatların yükselmesine neden oldu 1000 Tl aşım yaparsan bunu almanı öneririm eğer yapamazsan apu sistem toplarım

Ekli dosyayı görüntüle 155764
Ortalama 1-2 ay içerisinde araştırıp almayı planlıyorum , bütçemi artırabilirim ama biraz daha vakit alir benim için , her geçen gün doların arttığını düşününce de acele etmek bence iyi olacak

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193

SSD'leri Patriot Burst 240GB yapıyorsun.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094

SSD'leri Patriot Burst 240GB yapıyorsun.
Hocam bütçesini arttırabilirse benim dediğim gibi yapması daha iyi olmaz mı anakart daha yüksek olur ramler daha yüksek olur işlemci daha yüksek olur